10 bizonyíték a búzafű csodás hatása mellett,amit ideje neked is megismerni!

A búzafű hússzor több ásványi anyagot tartalmaz, mint más zöld növények. 18 jótékony egészségügyi hatása a búzafűnek:

1, Növeli, a vörös vérsejtek számát valamint csökkenti a vérnyomást. Tisztítja a vért és emésztőrendszert, ezáltal stimulálja az enzim rendszert, mely kedvező hatással rendelkezik a vér összetételére.

2, Jótékony hatással bír a pajzsmiriggyel kapcsolatos elváltozások és rendellenességek esetén.

3, Visszaállítja a vér lúgos állapotát, azaz lúgos kémhatású ásványi anyagoknak köszönhetően csökkenti a savas közeget.

4, Kiemelten erős méregtelenítő hatással rendelkezik, erősíti a májat. A búzafűben található enzimek és aminosavak, megvédi a szervezetet a karcinogén anyagokkal szemben.

5, A rákos sejtek komoly ellensége, semlegesíti a méreganyagokat. Aktuális kutatások szerint kiemelkedő tumorsejt ellenes hatása van.

6, Jótékony hatású enzimeket tartalmaz. Életen minden pillanatában (elvágod a kezed, fogyni szeretnél) az enzimek folyamatosan jelen vannak az életünkben. Azonban fontos megjegyezni, hogy az enzimek veszteségmentes felhasználása érdekében nyersen kell elfogyasztani a búzafüvet. Továbbá, kimagasló arányban tartalmaz A, C, K, B komplex és B 17 vitamint.

7, Sokban hasonlít az emberi vérre! A búzafű klorofiltartalma és annak működése nagyban hasonlít a hemoglobinéhoz. Dr. Yoshihide Hagiwara (elnök: Hagiwara Institute of Health in Japan) úttörője annak az alapelvnek, hogy a búzafű tökéletesen megfelel tápláléknak illetve természetes gyógymódnak. Dr. Yoshihide azzal érvelt, hogy a klorofil oldható a zsír részecskékben, az emberi nyirokrendszer segítségével a zsír részecskék könnyedén felszívódnak ezáltal bekerülnek a véráramba. Ennek köszönhetően a búzafűből származó vitaminok, enzimek és ásványi anyagok könnyedén felszívódnak.

8, Segíthet az alsó bélszakasz regenerálódásában, lényege, hogy az alsó bélszakasznál behelyezett búzafű implantátum segíti a regenerálódást. Gyors tisztulást eredményez.

9, Bőrfelszíni irritáció, viszketés esetén, a problémát jelentő területet búzafűvel kezelve szinte azonnal enyhül.

10, Égési sérülések esetén fertőtlenítő szerként is alkalmazható.

Forrás otletdivak.hu

Kövess minket Facebookon!

Ezzel egyúttal támogatod oldalunkat is.

Kövess minket Facebookon!

Ezzel egyúttal támogatod oldalunkat is.