in

100 év vacsorája egy 3 perces videóban tálalva

Mivel szinte szó szerint mindenről készült már 100 évet bemutató videó (elég a sminkre, a valódi nőkre vagy az esküvői ruhákra gondolni), csak idő kérdése volt, hogy mikor születik valamilyen étellel kapcsolatos kisfilm. Nem is kellett sokat várni: a hétvégén ugyanis a Mode feltöltötte a családi vacsorákkal foglalkozó videót.

A mostani remekmű három perc hosszú és 1915-től indul egy jó adag sült marhahússal. Az idő előrehaladtával nemcsak az évtizedek és az ételek, de a zene és a tányérok is változnak. Az azért látszik, hogy a borsó elég népszerű köret, mi pedig nem tudjuk eldönteni, hogy a sajtfondüre vagy a tacóra csorog jobban a nyálunk. A kisfilm szerint 2005-ben a sushi dívott, idén pedig… na, ezt nem áruljuk el, kattintson a lenti kisfilmre és megtudja!

 

Forrás: divany

Mit gondolsz erről? Szavazz!

Szerző: Emma

Szia, Emma vagyok a Nők Országának a szerkesztője. Örülök, hogy a cikkeimet olvasod, bízom benne, hogy minden egyes szerzeménnyel valami pluszt tudok hozzátenni a mindennapjaidhoz. Amennyiben tetszett a cikkem, oszd meg a közösségi hálózaton is, hogy mások is értesüljenek róla. További szép napot kívánok!

hozzászólás

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Loading…

Loading…

0

Ismerkedj kicsit másként

Egy különleges Videó egy ember átváltozásáról