in

45 év után először ágyazott be a férj

A feleség a hasát fogta a nevetéstől.

66 éves korában nyugdíjba vonult Jim Sterling, és megbeszélte a feleségével, hogy ezentúl jobban besegít a házimunkába. 45 év után aztán először beágyazott, a felesége, Joanne azóta is próbálja feldolgozni az élményt.

Joanne Sterling a Facebookon teszi közzé férje, Jim ágyazási próbálkozásait, aki láthatóan hadilábon áll a sok párnával, és nem nagyon tudja, hogy mit kell kezdenie velük. Egy biztos: kreatívan próbál hozzáállni a feladathoz, ha már 45 évig egyáltalán nem kellett foglalkoznia ilyesmivel.

Jim azért vágott bele a nyugdíjazás után a házimunkákba, hogy levegyen némi terhet a felesége – aki szintén nyugdíjas – vállairól, ami mindenképp értékelendő gesztus. Arra azonban nem számított, hogy próbálkozásai a közösségi médiában viharos sebességgel terjednek majd. A férfi egyre jobban élvezi az ágyazás folyamatát, és egyre kreatívabb attrakciókat mutat be a párnák felhasználásával.

Forrás nlc.hu

Mit gondolsz erről? Szavazz!

Szerző: Emma

Szia, Emma vagyok a Nők Országának a szerkesztője. Örülök, hogy a cikkeimet olvasod, bízom benne, hogy minden egyes szerzeménnyel valami pluszt tudok hozzátenni a mindennapjaidhoz. Amennyiben tetszett a cikkem, oszd meg a közösségi hálózaton is, hogy mások is értesüljenek róla. További szép napot kívánok!

hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Loading…

Loading…

0

6 hétig nem használt sampont, ez lett az eredmény

Miért sírnak ok nélkül a nők