in

5 ok, amiért a legjobb nők a legrosszabb párkapcsolatban élnek

Gyönyörűek, őrületesen vonzók és még intelligensek is, ennek ellenére mégsem tudnak boldog párkapcsolatot kialakítani. Ezek a nők, akik első ránézésre azt a gondolatot keltik másokban, hogy “biztos mindene megvan ahhoz, hogy boldog legyen”, általában magányosnak érzik magukat.

A külsejüket sokan irigylik, ám abba nem gondolnak bele, hogy több csalódást is megéltek már szerelmi életükben. De mégis miért van ez? Íme, 5 ok, amiért a legjobb nők kerülnek a legrosszabb párkapcsolatokba.

Az elvárások túl magasak
Az ilyen nők arról álmodoznak, hogy egyszer találkoznak azzal a férfivel, aki még a legésszerűtlenebb elvárásaiknak is megfelelnek. Egy férfi, aki nem csak jóképű és magas, de intelligens és jó humorú is, ráadásul érdeklődik a hobbijuk iránt és úgy viselkedik, gondolkodik, ahogy az nekik is kedvükre való.

Egy idő után rájönnek, hogy bizonyos elvárásaikat ki tudja elégíteni egy-két férfi, ám az egész listát senki esetében sem tudják kipipálni.

Rossz párválasztás
Uralkodó, narcisztikus, manipulatív… Mintha örökké a rosszfiúkhoz vonzódnának. A gondoskodó férfiakat sokszor taszítják el maguktól egy olyanért, aki erős karakter, de később kiderül, hogy sajnos magával többet foglalkozik, mint velük. Későn jönnek rá, hogy maguknak is köszönhetik, ha bedőlnek a kezdeti mézes-mázas dumáknak.

Félnek, hogy elvesztik vonzerejüket
Ezek a nők különösen vonzóak és attól tartanak, hogy ez a tulajdonságuk idővel megkopik és már nem fognak tudni annyi férfit elcsábítani, mint egykoron. Ezért van az, hogy megállapodnak egy olyan férfi mellett, akivel ugyan nem a legboldogabbak, de legalább nem kell megöregedniük egyedül.

Óriási vágy a figyelemre
Ezek a nők kihasználják a külsejük adta előnyöket és elcsábítanak bárkit, akit csak akarnak. Azt sem bánják, ha egy férfi elkötelezett, hiszen a lényeg, hogy megkapják azt a figyelmet, amire vágynak. Az ilyen férfiak persze a párjukkal is foglalkoznak, nem csak velük és ez derogál nekik, holott tudják, hogy ők is hunyók abban, hogy milyen helyzetbe kerültek.

Fájdalmas múlt
A vonzó nők tudják, hogy milyen hatással vannak a férfiakra és hogy ez a fajta “erő” ártalmas is lehet számukra. Gyakran fektetnek bizalmat olyan férfiakba, akikről kiderül, hogy csak a külsőségek iránt érdeklődnek és hamar összetörik a szívüket. Egy idő után már nagyon nehezen bíznak meg bárkiben is és próbálnak távolságtartóak maradni, így rontva az esélyüket, hogy egyszer valóban boldogok lehessenek.

Mit gondolsz erről? Szavazz!

Szerző: Emma

Szia, Emma vagyok a Nők Országának a szerkesztője. Örülök, hogy a cikkeimet olvasod, bízom benne, hogy minden egyes szerzeménnyel valami pluszt tudok hozzátenni a mindennapjaidhoz. Amennyiben tetszett a cikkem, oszd meg a közösségi hálózaton is, hogy mások is értesüljenek róla. További szép napot kívánok!

hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Loading…

Loading…

0

Meghan Markle egy valóságshowban fog szerepelni

Megcsalt a férjem a barátnőmmel, és én elküldtem