in

5 szupererő, amit azok a nők birtokolnak, akik kijutottak egy mérgező párkapcsolatból

Az ilyen nők egy olyasfajta tűrőképességet sajátítatnak el, amivel a teljesítőképességük egy magasabb szintjére képesek lépni. Nemhogy összetörnének egy ilyen kapcsolat alatt, hanem épp ellenkezőleg, megerősödnek általa.

Köszönhetően az érzelmi kihasználásnak, képesek lesznek tökéletes párrá válni egy egészséges kapcsolatban. A következő szupererőkkel ruházódnak fel az ilyen nők.

1# Magasabb fokú érzelmi intelligencia, empátia és könyörület
A mérgező emberek sokszor az olyanokon élősködnek, akik magas érzelmi intelligenciával rendelkeznek, amit ők nem birtokolnak. Az ilyen férfiak mellett a nők ezt tökélyre tudják fejleszteni.

2# Kompromisszumkészségben és problémamegoldásban való jártasság
A legtöbben az ilyen “túlélők” közül remek problémamegoldó képességgel rendelkeznek. Tudják, hogyan lehet egy konfliktust, egy kihívást jelentő szituációt jól kezelni. Nagyon diplomatikusak tudnak lenni.

3# Tisztesség és hitelesség
Az ilyen nők képesek őszinték, lenni és hitelesek maradni. A szavaik és tetteik egybecsengenek. Szavahihetőek és meg lehet bízni bennük minden körülmények között.

4# Alázat és felelősségvállalás
Mindig felelősséget vállalnak a tetteikért, és ha hibát követtek el, azt azonnal bevallják, majd el is kezdenek munkálkodni azon, hogy rendbe hozzák. Ezek a képességek egy toxikus kapcsolatból való kilépés után csak erősödnek.

5# Képesek egészséges kapcsolat létesítésére mindazok talaján, amit tanultak
A tapasztalataik alapján tudják jól, hogy mi kell egy egészséges párkapcsolat fenntartásához. Tudják jól, hogy nem csak nekik kell tenniük egy kapcsolat működtetéséért, ezért már sokkal jobban tudnak választani.

 

Forrás: tudasfaja

Mit gondolsz erről? Szavazz!

Szerző: Emma

Szia, Emma vagyok a Nők Országának a szerkesztője. Örülök, hogy a cikkeimet olvasod, bízom benne, hogy minden egyes szerzeménnyel valami pluszt tudok hozzátenni a mindennapjaidhoz. Amennyiben tetszett a cikkem, oszd meg a közösségi hálózaton is, hogy mások is értesüljenek róla. További szép napot kívánok!

hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Loading…

Loading…

0

Egy anya bíztató szavai, amelyet minden nőnek el kell olvasnia

Klimax ide vagy oda: a nő legyen mindig nő