in

6 hétig nem használt sampont, ez lett az eredmény

6 hétig nem használt sampont, ez lett az eredmény

A karantén soka embernek adott lehetőséget, hogy olyan dolgokat próbáljon ki, amit a mindennapos munkába járás mellett nem biztos, hogy bevállat volna. A most következő nő például a hajkoronájával tett egy kísérletet ami elsőre  elég meredeken hangzik.

Bár idehaza Susannah Constantine neve nem cseng ismerősen, Ausztráliában híresség ő, szerepelt a helyi Celeb vagyok, ments ki innen!-ben és a Szombat esti lázban is. Susan egy ideje már az egészséges és vegyszermentes életmód híve, úgyhogy amikor elrendelték a karantént, úgy döntött, belevág egy hathetes, samponmenteskísérletbe. Az Instagramon aztán folyamatosan dokumentálta, hogy néz ki éppen a frizurája. Mi három stációt emelnénk ki.

Ilyen volt a kísérlet előtt:

View this post on Instagram

A HUGE thank you to you all! 😘❤️

A post shared by Susannah Constantine (@susannahconstantine) on

Ilyen lett egy hónap múlva:

Aztán a hatodik hétre normalizálódott a helyzet:

View this post on Instagram

5 weeks down. 1 to go. #projectselfclean 💙😘

A post shared by Susannah Constantine (@susannahconstantine) on

Susan szerint egyébként a harmadik hét környékén érkezett el a mélypont, amikor már büdös és kezelhetetlen volt a haja. Onnantól aztán lassan javulni kezdett, ahogy beindult az öntisztító folyamat.

A hatodik hét végén azt írta, jó kis kaland volt a kísérlet és úgy döntött, a jövőben kéthetente fog majd hajat mosni samponnal, a hajbalzsamot pedig száműzi az életéből.

GONDOLTAM BELEVÁGOK, KIPRÓBÁLOM.

Susannah hat hétig közvetítette rajongóinak az eredményeket. Mindenről beszámolt.

1. HÉT

“A hajamon semmi különleges változást nem érzékelek, pont olyan mint máskor, amikor nincs időm hajat mosni. Kicsit zsíros.”

Első hét: szinte fel sem tűnik a változás ©

2. HÉT

“Ez a hét vízválasztó. Szárazon nem látok különbséget, azonban amikor nedves lesz a hajam zuhanyzás közben, undorító érzés hozzáérni. A kezem zsíros lesz tőle, csúszik, a hajam nehéz, olyan, mint egy olajos szivacs. Fúj.”

Második hét: kezd elszabadulni a pokol ©

3. HÉT

“Ez a mélypont, legalábbis remélem. A hajam büdös, kezelhetetlen. Ahogy húzom, úgy marad. A legkisebb lányom szerint olyan az állaga, mint egy kutya szőre. Miért csináltam ezt a hajammal?!”

Harmadik hét: a mélypont ©

4. HÉT

“Sokkal egészségesebbek, vastagabbak lettek a hajszálaim. Az online szakértők szerint közel vagyok a rettegett átmeneti időszak végéhez, az olajtermelés kezd alkalmazkodni az új körülményekhez.”

5. HÉT

“Már nem viszket a fejbőröm, a hajamnak lett egy egészséges fénye. Egy speciális fejbőrmasszázs-kefével fésülködöm, ami nagyon jó érzéssel tölt el minden alkalommal.”

6 HÉT

“A hajam szinte olyan, mint amikor rendszeresen samponnal mostam. Szépen formálható, tiszta hatású. Szomorúan olvastam a sajtóban megjelent cikkeket a hat hetes samponmentes időszakomról, olyanokat írtak, hogy koszos vagyok és ápolatlan. Jelzem, a természetesség nem ápolatlanság vagy igénytelenség. Ezeket a vádakat visszautasítom.”

Hatodik hét: nem is rossz a végeredmény ©

“A hat hét letelt, jó kis kaland volt. Ezentúl egyébként kéthetente fogok egy kevés samponnal hajat mosni, balzsamot pedig egyáltalán nem használok többé.”ÚGY GONDOLOM, HOGY ÖSSZESSÉGÉBEN EZ A KÚRA NAGYON JÓT TETT A HAJAMNAK.

Forrás: Bors
nlc.hu

Mit gondolsz erről? Szavazz!

Szerző: Emma

Szia, Emma vagyok a Nők Országának a szerkesztője. Örülök, hogy a cikkeimet olvasod, bízom benne, hogy minden egyes szerzeménnyel valami pluszt tudok hozzátenni a mindennapjaidhoz. Amennyiben tetszett a cikkem, oszd meg a közösségi hálózaton is, hogy mások is értesüljenek róla. További szép napot kívánok!

hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Loading…

Loading…

0

Mutatjuk Kim Kardashian hajnövesztős trükkjét

45 év után először ágyazott be a férj