in

75 éves néni és egy profi fodrász találkozása

Azt ma már mindenki tudja, hogy a stressz, a betegségek, traumák negatív hatással vannak a külalakra, a bőr egészségére, ezért kell mindent megtenni az egészség megőrzése érdekében.

A Makeover Guy, azaz Christopher Jon Hopkins ezúttal is csodát tett, hiszen képes volt egy 76 éves, idős anyókának kinéző asszonyból csodaszép, magabiztos nőt varázsolni. A döbbenetes átalakulás leginkább a frizurának köszönhető, hiszen a zsíros, ősz hajszálakból egy dögösen vörös hajkoronát hoztak össze a fodrászok.

A Vermontból érkező Phoebe Standish-nek nem volt könnyű élete, hiszen szembe kellett néznie több betegséggel, a fiát is elvesztette, hasnyálmirigyrákban halt meg. Ezek a traumák nyomot hagynak az emberen, ahogyan ez Phoebe arcán is meglátszik.

Az átalakulás pedig, mint ahogy legtöbbször, döbbenetesre sikerült, hiszen a 76 éves asszony akár 20 évet is letagadhatna a korából, arca megfiatalodott, haja remekül passzol a vidám természetéhez.

Forrás: doily

 

Mit gondolsz erről? Szavazz!

Szerző: Emma

Szia, Emma vagyok a Nők Országának a szerkesztője. Örülök, hogy a cikkeimet olvasod, bízom benne, hogy minden egyes szerzeménnyel valami pluszt tudok hozzátenni a mindennapjaidhoz. Amennyiben tetszett a cikkem, oszd meg a közösségi hálózaton is, hogy mások is értesüljenek róla. További szép napot kívánok!

hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Loading…

Loading…

0

Senki sem tudja felülmúlni Whitney Houstont, de ez a 12 éves lány

A násznép megőrült az apa-lánya táncon