9 dolog, amit minden férfi keres egy nőben!

Nem csak az a lényeg, hogy valaki vékony, tökéletes alakú, szépen kisminkelt legyen. Ezeken túlmenően számos külső és belső tulajdonság, apró női kellék szükséges ahhoz, hogy valakiből jó nő legyen. Az alábbi 9 dologtól minden bizonnyal az összes férfi valósággal megvadul!

1. Kellemes illat
-a csabításban nagyon fontos szerepe van egy kellemes illatnak. Nem kell túlzásba vinni, mert a túl erős parfüm már akár taszító is lehet. Arra is vigyázzunk, hogy ne használjunk egyszerre túl sokféle illatot.

2.Gondoskodás
-az anyai ösztön, a védelmező gondoskodás, a konyhában való sürgés-forgás nagyon vonzó a férfiak számára

3.Bikini
-ha egy nőt bikiniben látnak, mindig elolvadnak. Ilyenkor nem számít, hogy hogy néz ki a nő, vagy van-e rajta egy pár plusz kiló.

4.Jó lehet vele beszélgetni
-a férfiak jobban szeretik a nő barátokat, mivel velük sokkal jobban lehet beszélgetni, és receptívebbek a problémákra is

5.Ahogy kifejezik az érzéseiket
-még, ha úgy is tűnik, hogy a férfiak nem fektetnek túl nagy hangsúlyt az érzelmekre, nagyon imponál számukra, ahogy a nők kimutatják az érzéseiket.

6.Összegömbölyödés
-az éjszaka folyamán a nők leginkább magzati pozícióban alszanak, a férfiak pedig imádják védelmezően átölelni őket ilyenkor

7.Nem szabnak gátat az érzéseiknek
-egy nőn mindig látszik, hogy éppen mérges, csalódott, vagy szerelmes. Nem tudja, és nem is nagyon akarja titkolni az érzéseit. A nő, ha sírni akar sír, egy férfi pedig mindig inkább elfojtja a bánatát.

8.Csípő
-a férfiak szeretik a szépen ívelő, kerek csípőket

9.Tűsarok
-nincs olyan férfi, akit ne hatna meg egy piros tűsarkú cipő, ezzel tuti, hogy mindig elérheted a célod

 

Forrás tudasfaja.com

Kövess minket Facebookon!

Ezzel egyúttal támogatod oldalunkat is.

Kövess minket Facebookon!

Ezzel egyúttal támogatod oldalunkat is.