in

A baba első napja otthon, de a család kutyája rögtön védelmezni kezdte

A mai videót egy édesanya készítette, aki hazavitte újszülött csecsemőjét és nem tudta, hogyan fog reagálni a nőstény bokszer kutyájuk a baba érkezésére. Féltékeny lesz vagy óvni, védeni fogja a gyereket? Ez a kérdés foglalkoztatta az édesanyát.

Amikor a csecsemő a kiságyába került akkor a kutya viselkedése meglepő volt, a kiságy alá feküdt így őrizte a család új tagját. Bella a kutya és Malina rövid idő alatt jó barátok lettek. Bella már az első találkozás után úgy döntött, hogy nem akar elszakadni a csecsemőtől, ezért egy szobában aludtak. Az okos kutyus türelmesen fekszik a kiságy alatt és figyeli kis barátja minden rezzenésére. Ahányszor a csecsemő sírni kezd, Bella azonnal szalad a szülőkhöz, így jelzi azt, hogy valaki menjen a gyerekhez. A hűséges barát mindig jó fizetséget kap a gazdáitól, a megszokottnál nagyobb adag étel kerül a táljába. Ez a videó is azt bizonyítja, hogy a kutya a leghűségesebb barát

 

Forrás: bidista

Mit gondolsz erről? Szavazz!

Szerző: Emma

Szia, Emma vagyok a Nők Országának a szerkesztője. Örülök, hogy a cikkeimet olvasod, bízom benne, hogy minden egyes szerzeménnyel valami pluszt tudok hozzátenni a mindennapjaidhoz. Amennyiben tetszett a cikkem, oszd meg a közösségi hálózaton is, hogy mások is értesüljenek róla. További szép napot kívánok!

hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Loading…

Loading…

0

A nagymamáknak boldog életük volt

3 és fél hónappal jött hamarabb ez a kisfiú