in

A baba még nem tud járni, de szeretne lejutni a lépcsőn

A kisgyerekes családoknál mindig történik valami érdekes dolog. A mai videóban egy olyan kis cuki kisfiút láthattok aki még nem tud járni, de szeretne lejutni a lépcsősoron.

A gyerekek találékonyak már kicsi korban is, ez a kisfiú is talált megoldást arra, hogy lemenjen a lépcsőn. Pillanatok leül, majd szép lassan lecsúszik minden lépcsőn anélkül, hogy megütné magát.

A gyereknek annyira tetszik mind az amit csinál, hogy közben hangosan kacag így megnevetteti az édesapját is. Annyira aranyos ez a kis csöppség, teljesen feldobja a szülei hangulatát.

Az édesapa közben figyeli gyermekét, de ő is vele együtt nevet. A két szülő boldog lehet, hogy ilyen ügyes gyermekkel áldotta meg őket az élet, egy boldog család a legjobb támpont minden gyermek életében.

Forrás: bidista

Mit gondolsz erről? Szavazz!

Szerző: Emma

Szia, Emma vagyok a Nők Országának a szerkesztője. Örülök, hogy a cikkeimet olvasod, bízom benne, hogy minden egyes szerzeménnyel valami pluszt tudok hozzátenni a mindennapjaidhoz. Amennyiben tetszett a cikkem, oszd meg a közösségi hálózaton is, hogy mások is értesüljenek róla. További szép napot kívánok!

hozzászólás

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Loading…

Loading…

0

A sárgarépa és paradicsom fogyasztás barna bőrt eredményez

Kate Hudson színes cuccokban mutatja meg bomba alakját