A citrom 10.000-szer erősebb, mint a kemoterápia? Eltitkolt gyógymódot tart lakat alatt a gyógyszerlobbi?

160

A multimilliomosok és a nagy cégek nem akarják nyilvánosságra hozni, mert akkor óriási haszontól esnének el. Sokak szerint humbuk, mások szerint hatásos lehet a rákmegelőzésben, kezelésben. Vajon mi az igazság?

Az alábbi cikk Dr. Dezsényi Emese doktornőtől jött, aki mentő – és katasztrófavédelmi orvos:

“A CITROM 10.000-szer erősebb, mint a KEMOTERÁPIA.

Figyelem: ami zárójelbe van téve ( ), az mind az én magyarázatom. Az a jó hogy a citromot (nem a tablettát) lehet pl; enni, és készíthetünk citromfürdőt, különösen a test befolyásolt területein (ott ahol rákos).

(A citrom minden fajtája rendkívül hasznos a rákbetegségek kezelésében, ill. megelőzésében.)

Vágj fel citromot és add oda a gyerekeknek, hogy szopogassák, vagy tegyél a pohár vizedbe egy pár szeletet, ezzel is megelőzheted a rákot.

Ha valakit ismersz, aki ezt még nem tudja, kérlek, hogy küldd el nekik, mert óriási szívességet teszel nekik azzal, hogy tudatod velük ezt.

A Citrom “Citrus”, ez egy csodálatos termék, ami MEGÖLI A RÁKSEJTEKET,10.000-szer ERŐSEBB MINT A KEMOTERÁPIA.

Miért nem tudjuk mi ezt??? Azért, mert vannak laboratóriumok, amelyek érdekeltek egy szintetikus verzió elkészítésében, ami HATALMAS PROFITOT hoz nekik.

Te most úgy segíthetsz a szükségben levő barátaidon, hogy ezt a tudomásukra hozod, hogy a “valódi citromlé” (ami nem laboratóriumban készült) előnyös a betegségek megelőzésében. Az íze kellemes és NEM hozza létre azokat a rettentő kemoterápiai effektusokat (mellékhatások).

Ha van lehetőséged, hogy egy citromfát ültess a kertedben vagy a teraszodon, balkonodon, akkor még ma tedd meg. Hány ember hal meg azért, mert ez egy féltve őrzött titok, több, mint gondolnánk.

A multimilliomosok és a nagy cégek nem akarják nyilvánosságra hozni, mert akkor óriási haszontól esnének el.

Amint tudjátok, a citromfának nem kell sok hely és tudjuk, hogy sok fajta létezik belőle.

A citromot eheted különbözőképpen: megeheted a pépet, a kipréselt lét, készíthetsz hűsítő italokat belőle, sörbet (angolul sorbet), tésztákat, süteményeket. A citrom sok kiváló tulajdonsággal rendelkezik, de a legérdekesebb az, amit a cisztákkal és a daganatokkal csinál.

Ez a növény egy bizonyított gyógyszer az ÖSSZES RÁKTÍPUS ELLEN !!!

Egyesek azt mondják, hogy a citrom nagyon hasznos különböző rákokra. Anti-mikrobiotikus spektrum (választék) a BAKTÉRIUM, INFEKCIÓ és GOMBÁS MEGBETEGEDÉSEKRE, az ÉLŐSKÖDŐ PARAZITÁK ÉS FÉRGEK ELLEN, A VÉRNYOMÁST SZABÁLYOZZA AMI TÚL MAGAS, és ANTIDEPRESSZÁNS is (DEPRESSZIÓ, CSÜGGEDÉS ELLEN).

JÓ HATÁSÚ A STRESSZ ELLEN, és az IDEGI ZAVAROK ELLEN !!!

Ennek az információnak a forrása elbűvölő. A világ legnagyobb gyártójától jön, amely azt mondja, hogy több mint 20 laboratórium tesztelte már 1970 óta, és ezeknek a kísérleteknek az eredményei bebizonyították azt, hogy:

MEGSEMMISÍTI A ROSSZINDULATÚ SEJTEKET. 12 típusú ráknál, beleértve a: VÉGBÉL-, MELL-, PROSZTATA-, TÜDŐ-,és a HASNYÁLMIRIGY-rákot.

Ennek a fának (citromfa) az összetétele valóban azt mutatja, hogy 10.000-szer jobb, mint az ADRIAMYCIN gyógyszer, amit világszerte használnak a kemoterápiában, ami lelassítja a rákos sejtek növekedését.

És ami a legérdekesebb, hogy ez a CITROM alapú terápia nem csak hogy megöli a rosszindulatú ráksejteket, de NEM BEFOLYÁSOLJA AZ EGÉSZSÉGES SEJTEKET. ”

Fordította angolból: Ifj. Balla Ferenc”

Facebook hozzászólások

Kövess minket Facebookon!

Ezzel egyúttal támogatod oldalunkat is.