in

A csillagjegyek gonoszsági sorrendje: te hol vagy a listán, mennyire vagy gonosz?

Az alábbi csillagjegyek a szemedben nagyon kedvesek, de a hátad mögött aztán jól kipletykálnak. Óvakodj velük, ha csak lehet minél kevesebb időt tölts a társaságukban.

Egy idő után magad is érzékelni fogod, hogy nem túl őszinték, és mindent megtesznek azért, hogy keresztbe tegyenek neked!

Ikrek

Az Ikrek a legnagyobb pletykafészek a világon, ezért jobb, ha semmit nem mondasz el neki, ami számodra nagyon fontos. Eszedbe ne jusson a legféltettebb titkod megbeszélni vele.

Nagyon óvatosan manipulálnak, úgy, hogy ebből te semmit nem veszel észre. Nagyon jól fogatja a kártyát, és mindent képes megtenni azért, hogy önmagát a legjobb színben tüntesse fel.

Oroszlán

Tisztában van vele, hogy ő a király, és úgy is viselkedik. Mellette mindig csak egy alattvaló lehet, amennyire csak lehet ki is használ.

Mindig olyan emberekkel veszi magát körbe, akik teljesítik minden kívánságát, és, akiket kénye szerint ugráltathat. Nem érdemes vele soha vitatkozni, hiszen mindig neki van igaza. Ha valamivel megsérted, akkor nagyon gonosz tud lenni.

Szűz

Gyorsan rátapint a gyengeségeidre, és nem kímél, mindig ott bánt, ahol neked a legfájóbb. Kritikus, és el is mondja a véleményét mindenről, akkor is, ha senki sem kíváncsi rá.

Sokat panaszkodik, és csak azokkal tud jól kijönni, akik nagyra értékelik, és tökéletesnek tartják.

Skorpió

Addig nem nyugszik meg, amíg a célját el nem éri. Nagyon paranoiás, állandóan gyanakszik mindenkire. Bosszúálló típus, csak akkor érzi jól magát, ha ellenségei megkapják a méltó büntetésüket.

Féltékeny típus, mindent, és mindenkit birtokolni akar. Soha nem tud őszinte lenni, éppen ezért jobb, ha lemondasz arról, hogy ő lesz az igaz barátod.

Bak

Mindenre, és mindenkire haragszik, egyszerűen nem tudsz olyant dolgot tenni, hogy ne legyen elégedetlen. Ha valamiben korlátozzák, akkor nagyon ki tud borulni.

Sértődékeny, és képes évekig tartani a haragot, mindenkiben az ellensége látja, és állandóan összeesküvést érez a levegőben.

Mit gondolsz erről? Szavazz!

Szerző: Emma

Szia, Emma vagyok a Nők Országának a szerkesztője. Örülök, hogy a cikkeimet olvasod, bízom benne, hogy minden egyes szerzeménnyel valami pluszt tudok hozzátenni a mindennapjaidhoz. Amennyiben tetszett a cikkem, oszd meg a közösségi hálózaton is, hogy mások is értesüljenek róla. További szép napot kívánok!

Fokhagymabél és méz: a legerősebb természetes antibiotikum? Sokan erre esküsznek!

Vezető kardiológus árulta el: EZ okozza a pluszkilókat, érdemes megfogadni a tanácsait