in

A férfiaknak nem jön be a túl erős smink

A pasik többsége nem szereti, ha a partnerén túl sok a vakolat. Az erős smink miatt azonban csak minden második férfi mer szólni.

Egy friss kutatás eredményei is alátámasztják azt, amivel a nők értelmesebbje már eddig is tisztában volt: a férfiak többségének nem jön be az erős smink, ha egy nő túl erősen ki van sminkelve. Ötből egy férfi szeretné, ha a partnere kevésbé erősen sminkelné magát, azonban csak tízből egy olyan akad, aki azt, ha egyáltalán nem használna sminket. A pasik bevallották azt is, hogy ugyanakkor eléggé félnek felhozni ezt a témát barátnőjük, feleségük előtt, a megkérdezettek közel fele egyáltalán nem is mer szólni.

Az erős smink-tanulmány készítői egy tízes listát is összeállítottak a férfiak által leginkább visszataszítónak talált sminkhibákról. Az első helyen a fogakra tapadt rúzs végzett, a második a túl sok pirosító, míg a harmadik a túl vastagon felvitt alapozó lett. A tízbe bekerült továbbá: a pandamaci jellegű szemsmink, a rovarláb szempillák, a fényes rúzs, az alapozó és a természetes bőrszín találkozásánál feltűnő, kontrasztos csík az állkapcsokon, a világoskék szemhéjfesték, a ceruzával húzott szemöldök, valamint a nagyon erős szemkihúzás.

Forrás: tudasfaja

Mit gondolsz erről? Szavazz!

Szerző: Emma

Szia, Emma vagyok a Nők Országának a szerkesztője. Örülök, hogy a cikkeimet olvasod, bízom benne, hogy minden egyes szerzeménnyel valami pluszt tudok hozzátenni a mindennapjaidhoz. Amennyiben tetszett a cikkem, oszd meg a közösségi hálózaton is, hogy mások is értesüljenek róla. További szép napot kívánok!

hozzászólás

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Loading…

Loading…

0

A tudósok úgy találják, hogy az ideges nőknek érdemes meginniuk egy pohár pezsgőt

Mit nem szabad enni menstruáció alatt