in

A megcsalás jelei árulkodóbbak, mint gondolnád

Fényt deríteni párunk románcaira könnyebb, mint valaha. Üzenetek, e-mailek és telefonhívások is fennmaradhatnak egy óvatlan mozdulat után. Mindenki ismeri a klasszikus jeleket. Fogyás, új zenei vagy öltözködési ízlés. Ha úgy érzed, a szokásostól eltérően viselkedik a párod, talán érdemes figyelned, hogy a megcsalás jelei mutatkoznak-e rajta.

Megváltozott szókincs
Figyelni kell, milyen szavakat, szókapcsolatokat használ élettársunk. Ha például hirtelen feljajdul, hogy ”Uramatyám!”, és ezt a kifejezést sosem használtátok eddig, máris gyanút ébreszt. Ha sok időt tölt a szeretőjével, biztosan átvesz tőle pár kifejezést.

Változik a napirend
Eddig mondjuk minden este óramű pontossággal ért haza, megvacsorázik, majd megsétáltatja a kutyát. Most azonban egyből a zuhanyzóba siet, vagy éppen tölt magának 4 cent whiskyt, amit általában csak hétvégékre tartogat.

Egyedül vezet
Általában együtt ugrotok autóba, hogy elintézzétek a napi teendőket. Mostanában egyre több indokot talál arra, hogy egyedül töltsön pár percet. „Csak a boltba ugrom sportújságért, nem akarlak untatni.”

Nézni szabad
„Láttad, ahogy a kedves szomszéd megnézte a feneked?” – kérdezi mosolyogva. „Az a jóképű orvos igazán a te eseted!” – cukkol téged. Ilyenkor kíváncsi vagy, hova tűnhetett a féltékenysége. Nem titok.

Hirtelen szakértő lesz
„Tudtad, hogy Amerikának van a legnagyobb kutyapopulációja?”- véletlenszerűen hoz fel ehhez hasonló tényeket egy olyan témákban, amik igazából sosem érdekelték. Lehet, hogy kezdi átvenni a szeretője érdeklődési körét.

Bambulás
A férfi, akinek mindig mindenre volt válasza, most nem találja a szavakat. Az agya kisült a hazugságok és kifogások tömkelegétől, amelyeket összehordott. Amikor véletlenül megkérdezed, mikor volt utoljára az IKEA-ban, szinte már láthatod a fogaskerekek működését a fejében: „Mondtam neki, hogy az IKEA-ba megyek? Mit mondhattam, mit akarok venni? Próbál sarokba szorítani? Lebuktam?” Amíg ezt mind átgondolja, te csak egy kínos bambulást látsz az arcán.

A megcsalás jelei azonban nem egzakt tények, addig ne gyanúsítsd meg párod, míg meg nem győződsz az igazadról! Azonban, ha biztosnak érzed, mindenképp ülj vele beszélni, különben csak magad kínzod.

Forrás: 50folott

Mit gondolsz erről? Szavazz!

Szerző: Emma

Szia, Emma vagyok a Nők Országának a szerkesztője. Örülök, hogy a cikkeimet olvasod, bízom benne, hogy minden egyes szerzeménnyel valami pluszt tudok hozzátenni a mindennapjaidhoz. Amennyiben tetszett a cikkem, oszd meg a közösségi hálózaton is, hogy mások is értesüljenek róla. További szép napot kívánok!

hozzászólás

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Loading…

Loading…

0

Miért sírnak ok nélkül a nők

Önmagunk becsapása egy nárcisztikus férfi szerelme?