in

A mosás kincse ez a házi folteltávolító

Gyakran keresel egy univerzális folteltávolítót, ami képes mindenféle folttal elbánni? Tudtad, hogy a leghatékonyabb folteltávolító a te otthonodban készül és alig kerül valamibe?

Az alábbi házi készítésű folteltávolítót tesztelték a boltokban kapható drága termékekkel és szinte majdnem mindegyiknél hatásosabbnak bizonyult. Az elkészítése nagyon egyszerű és nem okoz bőr irritációt.

Hozzávalók:

1 csésze forró víz
fél csésze szódabikarbóna
fél csésze hidrogén-peroxid (3%) (tudod megvenni a gyógyszertárban)

Elkészítés:

A forró vizet keverjük össze a szódabikarbónával és addig kavargassuk, amíg krémesebb állagú krémet nem kapunk. Ezután adjuk hozzá a hidrogént is, majd várjuk meg, amíg teljesen kihűl. Egy régi, nem használt fogkefe segitségével vigyük fel a foltra a masszát, és addig végezzünk finom, körkörös mozdulatot, amíg a folteltávolító teljesen be nem szívódik. Várjunk 10-15 percet, és ha szükséges mosógépben a szokásos módon mossunk, ha nem szükséges, akkor öblítsük ki a foltot.

Támogasd a munkánkat ingyenesen, amennyiben tetszett a cikk, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

Mit gondolsz erről? Szavazz!

Szerző: Emma

Szia, Emma vagyok a Nők Országának a szerkesztője. Örülök, hogy a cikkeimet olvasod, bízom benne, hogy minden egyes szerzeménnyel valami pluszt tudok hozzátenni a mindennapjaidhoz. Amennyiben tetszett a cikkem, oszd meg a közösségi hálózaton is, hogy mások is értesüljenek róla. További szép napot kívánok!

Így lesz még finomabb a rántott húsod

Így ellenőrizd, hogy igazi vagy hamis mézet vásároltál!