in

A savanyú káposztával akár ez a súlyos betegség is megelőzhető

A savanyú káposztával akár ez a súlyos betegség is megelőzhető! Vajon hogy hogy eddig senki sem mondta ezt?

A házilag, természetes módon savanyított zöldségek zöme nagyon egészséges, tele vannak a gyomorműködéshez szükséges probiotikumokkal, nyomelemekkel és vitaminokkal.

A táplálkozás-szakértők elsősorban a húsfogyasztóknak ajánlják, hogy több savanyúságot fogyasszanak, amelyekben még sok rost is található, ezek hozzájárulnak az optimális emésztéshez, és akár a daganatos betegségek megelőzésében is fontos szerepet játszhatnak.

Köztudott, hogy a savanyúságokban nagyon sok a C-vitamin, de B-vitaminokból sincs hiány.

A szakértők többsége úgy véli, hogy a savanyú káposzta rendszeres fogyasztásával megelőzhetővé válhat a rákos megbetegedések többsége. Az is fontos, hogy a savanyú káposzta sok U-vitamint tartalmaz, amely elsősorban a gyomorfekély kialakulásának megelőzésében játszik fontos szerepet.

A savanyú káposzta ugyanakkor az egyetlen olyan növényi eredetű készítmény, amely B12-vitamint tartalmaz, amely fékezi az öregedési folyamatokat, védi az idegrendszert, valamint a memóriát.

A savanyú káposzta további pozitív hatásai:

  • segít a zsírégetésben, így a fogyásban is,
  • szabályozza az étvágyat,
  • szabályozza a vérnyomást,
  • segít megakadályozni a székrekedést.

Mit gondolsz erről? Szavazz!

Szerző: Emma

Szia, Emma vagyok a Nők Országának a szerkesztője. Örülök, hogy a cikkeimet olvasod, bízom benne, hogy minden egyes szerzeménnyel valami pluszt tudok hozzátenni a mindennapjaidhoz. Amennyiben tetszett a cikkem, oszd meg a közösségi hálózaton is, hogy mások is értesüljenek róla. További szép napot kívánok!

hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Loading…

Loading…

0

Szeretlek: a férfiak többször kiejtik

8 szuper tipp, hogy felbukkanjon az Igazi