in

A tudósok úgy találják, hogy az ideges nőknek érdemes meginniuk egy pohár pezsgőt

A határidők, az örök, kilométeres forgalmi dugók és az elkerülhetetlen otthoni problémák képesek extrém módon kimeríteni mindannyiunkat. A madridi tudósok azt tanácsolják, hogy elég minden nap meginni egy pohár pezsgőt és minden rendbe jön.

A Madridi Élelmiszerkutató Intézet szerint a pezsgő fogyasztása növeli a szervezet védekező képességét a neuro-fiziológiai és az életkorral összefüggő betegségekkel szemben, és segít megbirkózni a stresszel.

Tény, hogy a pezsgő olyan összetevőket tartalmaz, amelyek védik szervezetünk idegsejtjeit. A tudósok azonban sietve hozzátették a fentiekhez, hogy az ital maximális adagja naponta legfeljebb 100 ml lehet!

Ugyanakkor a madridi kutatókkal szemben az Egyesült Államok neurobiológusai azt találták, hogy a bor a legjobb alkoholos ital az agyi aktivitás növeléséhez.

Mi tulajdonképpen teljesen egyetértünk a madridi tudósokkal, hiszen mi lehet jobb, mint egy pohár száraz pezsgő?

Forrás: bidista

Mit gondolsz erről? Szavazz!

Szerző: Emma

Szia, Emma vagyok a Nők Országának a szerkesztője. Örülök, hogy a cikkeimet olvasod, bízom benne, hogy minden egyes szerzeménnyel valami pluszt tudok hozzátenni a mindennapjaidhoz. Amennyiben tetszett a cikkem, oszd meg a közösségi hálózaton is, hogy mások is értesüljenek róla. További szép napot kívánok!

hozzászólás

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Loading…

Loading…

0

Milyen hatással van a gyerekre a szülők kiabálása

A férfiaknak nem jön be a túl erős smink