in

A világ leghosszabb körmű nője bekerült a Guinness Rekordok könyvébe

A világ leghosszabb körmű nője Houston városában él az Egyesült Államokban. Ayanna Williams körmeinek hossza összesítve 579 (!) cm.

Elmondása szerint körmeit immáron 20 éve növeszti, ennek eredményeképp pedig tavaly be is került a Guinness rekordok könyvébe.

A hölgy nem szeretné, hogy letaszítsák a trónról, ezért nagyon vigyáz körmeire. A házimunka nincs ellenére, azonban a mosást kerüli. A rekorder elmondása szerint ilyen hosszú körmökkel minden tevékenység sokkal tovább tart számára, körmeit egy külön párnára helyezi alváskor. Ennek ellenére azt mondja, ő már megszokta ezeket a helyzeteket, számára már ez a természetes.

Körmei kifestése kb. 20 órás folyamatot jelent. Szerencsére Ayanna műkörmös, így egyedül is megbirkózik a feladattal, nem kell busás összegeket egy szalonban hagynia.

A büszke hölgy azt is elárulta, hogy érdekes módon bal kezén lévő körmei hosszabbak a jobb kezén lévőknél, majd hozzátette: “Ezek a körmök a részemmé váltak, ezért maradnak!”. Ezzel a hozzáállással pedig még sokáig megtarthatja rekordját.

 

Forrás: bidista

Mit gondolsz erről? Szavazz!

Szerző: Emma

Szia, Emma vagyok a Nők Országának a szerkesztője. Örülök, hogy a cikkeimet olvasod, bízom benne, hogy minden egyes szerzeménnyel valami pluszt tudok hozzátenni a mindennapjaidhoz. Amennyiben tetszett a cikkem, oszd meg a közösségi hálózaton is, hogy mások is értesüljenek róla. További szép napot kívánok!

hozzászólás

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Loading…

Loading…

0

Emberek, akik nem foglalkoznak senkivel és semmivel

Újjáéledő gyerekkori barátság