in

A Vízöntő kor és a női energiák egyensúlya: közeleg egy óriási változás a világban?

Mindannyian hallottunk már arról, hogy a Vízöntő korszaka felé tartunk.

Ez így van,a jövőben sokak szerint a Föld tengelye ennek a csillagképnek a szélére mutat majd, és 12 920 éve első ízben fordul majd elő, hogy a galaxis közepe felé indul el, és nem távolodik tovább.

Az elkövetkezendő 2160 évben a Föld tengelyének egyenese a Vízöntő csillagképén belül fog mozogni.

Mindig, amikor a Föld tengelye egy új csillagképben veszi fel helyzetét, az emberiség is változik.

Az ősi hit szerint ilyenkor tulajdonképpen minden megváltozik, a jövőben pedig a tengely egyenese át fog billenni a galaxis középpontja felé, és a Föld Kundalinije megkezdi a felszínen elfoglalt helyzetének módosítását.

Ennek az alapvető energiának a mozgása megnyitja majd a teret a női energiák uralma előtt, melyre az elkövetkezendő 13 000 évben kerül majd sor.

Ilyen hatalmas változások nem egy éjszaka alatt zajlanak le, bonyolultan összehangolt eseményekből szövődnek, melyeket végső soron a szeretet irányít, a mindenütt jelen lévő, minden élet iránt érzett szeretet.

Mit gondolsz erről? Szavazz!

Szerző: Emma

Szia, Emma vagyok a Nők Országának a szerkesztője. Örülök, hogy a cikkeimet olvasod, bízom benne, hogy minden egyes szerzeménnyel valami pluszt tudok hozzátenni a mindennapjaidhoz. Amennyiben tetszett a cikkem, oszd meg a közösségi hálózaton is, hogy mások is értesüljenek róla. További szép napot kívánok!

Ne dobd ki a tojáshéjat, inkább fogyaszd! Hihetetlen egészségügyi hatásai vannak!

Kend be a csapot olívaolajjal: nem fogod elhinni, milyen hatása lesz!