in

Amerikai palacsinta/ gluténmentes

Hozzávalók

100 g gluténmentes zabliszt
7 g vaníliás cukor
1 késhegynyi fahéj
3 g sütőpor
30 g olvasztott margarin
160 g mandulatej
Tetejére
Mogyoróvaj
Juharszirup

Elkészítés

1. Összekeverem a száraz hozzávalókat.

2. Beleteszem a tejet és a vajat. Jól összekeverem.

3. Merőkanállal kis korongokat teszek forró palacsinta sütőbe és mindkét oldalát készre sütöm.

Én mogyoróvajjal és juharsziruppal ízesítettem.

Mit gondolsz erről? Szavazz!

Szerző: Emma

Szia, Emma vagyok a Nők Országának a szerkesztője. Örülök, hogy a cikkeimet olvasod, bízom benne, hogy minden egyes szerzeménnyel valami pluszt tudok hozzátenni a mindennapjaidhoz. Amennyiben tetszett a cikkem, oszd meg a közösségi hálózaton is, hogy mások is értesüljenek róla. További szép napot kívánok!

hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Loading…

Loading…

0

A férjem nem képes elviselni, hogy én is dolgozom.

Gluténmentes krokett