in

Anya még aludna egy kicsit, de a babának más tervei vannak VIDEO

Az édesanyák számára a gyerek a legfontosabb a világon, de bizony sok időt, energiát igényelnek a kis csöppségek, így érthető módon egy anyának is szüksége van néha több alvásra, pihenésre.

Egy Texas államban élő anyuka, videokamerán rögzítette gyermeke viselkedését, sehogyan sem tudta rávenni arra, hogy aludjon még egy kicsit. A kicsi az ágyban forgolódik az édesanyja mellett, kezeivel az anyuka arcát piszkálja, mindent megtesz azért, hogy ne kelljen aludnia.

A kis csöppség a reggelije elfogyasztása után még aludhatna egy kicsit az édesanyjával együtt, de ő ezt nem így gondolja ezért nem hagyja aludni az édesanyját sem. Annyira aranyos, ahogyan próbálkozik, a kis kezeivel megsimogatja az édesanyja arcát, majd megérinti a szemeit, a száját és az orrát is, hátha sikerrel jár. Igen egy édesanya élete nem mindig a legkönnyebb, de mégis csodálatos. A kis cukiság a végén ráfekszik az édesanya nyakára, itt véget is ér a pihenés, alvásról szó sem lehet.

Forrás: bidista

Mit gondolsz erről? Szavazz!

Szerző: Emma

Szia, Emma vagyok a Nők Országának a szerkesztője. Örülök, hogy a cikkeimet olvasod, bízom benne, hogy minden egyes szerzeménnyel valami pluszt tudok hozzátenni a mindennapjaidhoz. Amennyiben tetszett a cikkem, oszd meg a közösségi hálózaton is, hogy mások is értesüljenek róla. További szép napot kívánok!

hozzászólás

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Loading…

Loading…

0

Ezeket ne mond a gyerekednek

Mit tegyek szakítás után