in

Az anyósom belefacsart egy citromot a mikróba

A mikrosütő az elmúlt évtizedek során a legtöbb háztartás szerves része lett, jelentősen meggyorsítja és megkönnyíti a mindennapjainkat.

Egy dolog azonban mégsem olyan egyszerű és gyors: a mikrohullámú sütő takarítása!

Az anyósom megoldásával azonban bárki 5 perc alatt kitakaríthatja a mikróját, minden további fáradtság nélkül. Így csináld:

Fogunk egy mikrózható tálat, és belefacsarunk fél deciliter citromlevet, majd a tálat a feléig vízzel töltjük. A tálat annak tartalmával együtt 5 percre betesszük a mikróba, a maximális fokozaton.

Ezután óvatosan kivesszük a felforrósodott tálat, majd szintén óvatosan kivesszük és áttöröljük a forgótányért. Az előkezelésnek hála gyerekjáték lesz megtisztítani! Csakúgy a mikró belsejét (itt a várjunk egy kicsit, míg ki nem hűl annyira, hogy bele tudjunk nyúlni)

Mit gondolsz erről? Szavazz!

Szerző: Emma

Szia, Emma vagyok a Nők Országának a szerkesztője. Örülök, hogy a cikkeimet olvasod, bízom benne, hogy minden egyes szerzeménnyel valami pluszt tudok hozzátenni a mindennapjaidhoz. Amennyiben tetszett a cikkem, oszd meg a közösségi hálózaton is, hogy mások is értesüljenek róla. További szép napot kívánok!

hozzászólás

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Loading…

Loading…

0

Heti két szeretkezés csodát művel a szervezettel

5 telepatikus jel, amely arra utal, hogy valaki épp rád gondol!