in

Az apuka rájött, hogyan nyugtassa meg a kisbabáját

A fiatal szülőknél senki sem ismeri jobban az álmatlan éjszakákat. A baba felsír, a szülők pedig egy órát sem tudnak végigaludni rendesen. Nem csoda, hogy számtalan trükköt és praktikát próbáltak már ki az ifjú szülők. Egyesek énekelnek a kicsiknek, mások a relaxációs fürdetésre esküsznek.

Check out this quick clip from my live Facebook video earlier to learn #HowToStopACryingBaby 😂🤣🤗👼😍🙏🏻#OMBaby #DanielEisenman #BreakingNormal #TheFreedomCatalyst

Gepostet von Daniel Eisenman: The Freedom Catalyst am Freitag, 21. April 2017

Azonban van egy egyszerűbb út, amelyet egy kaliforniai férfi fedezett fel, aki most már pillanatok alatt meg tudja nyugtatni kislányát.

Gepostet von Daniel Eisenman: The Freedom Catalyst am Samstag, 7. April 2018

Daniel Eisenman egy boldog családapa, aki most már kialvatlanságra sem panaszkodhat. A trükkje a következő: Amikor kislánya sírni kezd, “O-m-m” hangot ad ki, körülbelül 5 másodpercig, és láss csodát, teljes csend honol a házban! Ha kételkedsz a leírtakban, nézd meg a videót, ami már több százezer kedvelést kapott!

Gepostet von Daniel Eisenman: The Freedom Catalyst am Montag, 2. April 2018

A sikerre van magyarázat is. Az “O-m-m” dúdolásával Daniel azt a hanghatást imitálja, amit a babák az anyaméhben hallanak. Mivel a csecsemők ismerik ezt a hangot, gyorsan megnyugodnak tőle.

 

Forrás: bidista

Mit gondolsz erről? Szavazz!

Szerző: Emma

Szia, Emma vagyok a Nők Országának a szerkesztője. Örülök, hogy a cikkeimet olvasod, bízom benne, hogy minden egyes szerzeménnyel valami pluszt tudok hozzátenni a mindennapjaidhoz. Amennyiben tetszett a cikkem, oszd meg a közösségi hálózaton is, hogy mások is értesüljenek róla. További szép napot kívánok!

hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Loading…

Loading…

0

3 és fél hónappal jött hamarabb ez a kisfiú

Lagzi Lajcsi rájött, hogy itt a vége