in

Az ősz haj természetesen is szép

Minden nő életében eljön az a pillanat, amikor rádöbben, hogy egyre több az ősz hajszála. Nincs ok a pánikra, az őszülés az öregedés természetes velejárója. Sokan választják a hajfestést a tünetek kezelésére, annak ellenére, hogy egyre divatosabb az ősz haj. Az őszülés elfogadásának bátorító példája megmutatja, hogyan barátkozzunk meg külsőnkkel, idősödő önmagunkkal.

Az ősz haj ragyogóvá változtat
Amennyiben az őszülés mellett teszed le a voksod, ne aggódj! Rég kiment a divatból az előítélet, miszerint az ősz haj az öregséggel egyenlő. Vénnek lenni nem a kinézetből, hanem a gondolkodásból fakad. Éppen a természetesség miatt tűnnek sokan megőszülve fiatalabbnak. Semmi nem tesz vonzóbbá annál, amikor látszik, hogy úgy szereted és fogadod el magadat, ahogy vagy.

Spórolj a festésen!
Egy átlagos amerikai nő háromszázharminc dollárt költ hajfestésre egy évben. Ha úgy döntesz, hogy megőszülsz, ezt mind megspórolhatod. Elég, ha egy jó frizurát és balzsamot választasz, és egész évben ragyoghatsz.

Az ősz haj kifejezi az egyéniséged
Nők ezreinek az őszülés választása az önbizalom és a függetlenség szimbóluma. Azt üzenik a világnak, hogy “ez vagyok én és nem félek megmutatni”. Sokan számolnak be arról, hogy mióta megőszültek, magabiztosabbnak látszanak, emiatt pedig több bókot kapnak a férfiaktól.

TEHÁT BÁRHOGY IS DÖNTESZ, AZ ŐSZ HAJAT VÁLASZTOD VAGY BEFESTED, A LÉNYEG AZ, HOGY LÉGY ÖNMAGAD!

 

Forrás: 50folott

Mit gondolsz erről? Szavazz!

Szerző: Emma

Szia, Emma vagyok a Nők Országának a szerkesztője. Örülök, hogy a cikkeimet olvasod, bízom benne, hogy minden egyes szerzeménnyel valami pluszt tudok hozzátenni a mindennapjaidhoz. Amennyiben tetszett a cikkem, oszd meg a közösségi hálózaton is, hogy mások is értesüljenek róla. További szép napot kívánok!

hozzászólás

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Loading…

Loading…

0
aludni takaró nélkül

Miért nem tudunk aludni takaró nélkül, még a meleg nyári éjszakákon sem

Oprah szerint ezek a leghatékonyabb fiatalító szerek