in

Borzalmas dolog derült ki Michael Jacksonról: ha ez igaz, az mindent felülír!

Egy új dokumentumfilm, a Leaving Neverland derített fény arra, hogy Michael Jackson ékszert adott bizonyos dolgokért cserébe a fiatal fiúknak.

Ha igazak a dokumentumfilmben állított dolgok, akkor az alapjaiban rengetheti meg a pop királyáról alkotott képünket.

A meghökkentő, négy órás filmet a Sundance Film Festivalon vetítették le Amerika Park City nevezetű, Utah állambeli városában.

A filmből az is kiderült, hogy a pop királya eljátszotta az egyik fiúval, hogy esküvőjük van, esküt is tettek és gyémánt gyűrűt húztak fel egymás ujjára

– írja a DailyMail.

A zenész azon igyekezett, hogy a gyerekek utálják meg a szüleiket és általánosságban a nőket is, sőt el akarta hitetni velük, hogy többé már nem különlegesek.

A film főleg Wade Robson és James Safechuck beszámolóira fókuszál, hiszen mindkét férfi azt állítja, hogy Jackson molesztálta és megerőszakolta őket Neverlandben. Jackson azonban élete során mindvégig tagadta azon vádakat, hogy kiskorú gyermekeket molesztált volna.

Azonban az új dokumentumfilmben – amely hamarosan az HBO-n lesz majd megtekinthető – úgy mutatták be a Grammy-díjas előadót, mint egy szörnyeteget.

“A Leaving Neverland egy horrorfilm – egy intim, nyilvánvalóan hihető, néhol szexuális tartalmú történet két fiúról, akik Michael Jackson különleges barátai lettek, azaz a szeretőik, amíg szüleik elhanyagolták őket.

Jackson egy ördög volt, egy ragadozó, egy szörny – mondta egy újságíró, aki látta már a filmet.

A Sundance Film Festivalon Robson és Safechuck is hatalmas ovációt kapott a közönségtől a film levetítése után, illetve kérdésekre is válaszoltak azzal kapcsolatban, hogy mi történt Michael Jackson hálószobájában, mikor még gyerekek voltak.

Mindketten azt állították, hogy egészen 7-14 éves korukig voltak “bántalmazva”.

Jackson családtagjai nem maradtak csendben. Az énekes unokaöccse, Taj a Twitteren akadt ki, hazugságnak nevezte mindazt, ami a filmben elhangzik.

Michael Jackson hivatalos Twitter-oldalán is megjelent egy bejegyzés, miszerint 1992-ben Jackson a legnagyobb értéket adta az HBO-nak, akik most cserébe hangot adtak egy hazugságnak. ű

Nem tudni tehát, hogy mi a teljes igazság…

Mit gondolsz erről? Szavazz!

Szerző: Emma

Szia, Emma vagyok a Nők Országának a szerkesztője. Örülök, hogy a cikkeimet olvasod, bízom benne, hogy minden egyes szerzeménnyel valami pluszt tudok hozzátenni a mindennapjaidhoz. Amennyiben tetszett a cikkem, oszd meg a közösségi hálózaton is, hogy mások is értesüljenek róla. További szép napot kívánok!

Ez az IGAZI nőiesség horoszkópja: milyen is vagy valójában? Most megmondjuk!

Így tudsz vargányát termelni otthon: nem is olyan nehéz, mint amilyennek mondják!