in

Bundás kenyér á la vegán

Hozzávalók

4-6 szelet kenyér (mérettől függően),
4 evőkanál csicseriborsóliszt,
2 dl víz,
2 gerezd zúzott fokhagyma,
1/2 teáskanál só,
ízlés szerint frissen őrölt bors,
csipetnyi szerecsendió,
két csipetnyi kurkuma

Elkészítés

1. A kenyér kivételével az összes hozzávalót alaposan elkevertem egy tálkában.

2. Beizzítottam a melegszendvics sütőt, és a kenyérszeleteket egyesével a masszába mártogattam. Addig sütöttem őket, amíg szép aranybarna színük lett.

3. Padlizsánkrémmel, füstölt pirospaprikával és kaporral megszórva, némi zöldséggel, és mandulatejjel tálaltam.

Mit gondolsz erről? Szavazz!

Szerző: Emma

Szia, Emma vagyok a Nők Országának a szerkesztője. Örülök, hogy a cikkeimet olvasod, bízom benne, hogy minden egyes szerzeménnyel valami pluszt tudok hozzátenni a mindennapjaidhoz. Amennyiben tetszett a cikkem, oszd meg a közösségi hálózaton is, hogy mások is értesüljenek róla. További szép napot kívánok!

hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Loading…

Loading…

0

89 éves korában elképesztő dolog történt vele

Ebben az életkorban csalják meg a szerelmüket a legtöbbször a férfiak