in

Carbonara tészta kicsit másképp gluténmentesen

Hozzávalók

50 g pirított szalonnakocka
200 g ementáli sajt
100 g kéksajt
1 kanál zsír
4 ek rizsliszt
500 ml tej
Ízlés szerint só, bors, cayanne-i bors

Elkészítés

1. A szalonnakockákat megpirítottam majd kiszedtem a zsírból

2. A zsírba öntöttem a rizslisztet amit megpirítottam, a tej felét beleöntöttem, kicsit összeforraltam

3. Visszatettem a pirított szalonnát és tovább főztem

4. A sajtkockák is belekerültek amit lassú tűzön felolvasztottam és hozzáöntöttem a maradék tejet valamint a fűszereket

5. Amikor a sajtok felolvadtak még főztem pár percig

6. Közben kifőztem a tésztát

Mit gondolsz erről? Szavazz!

Szerző: Emma

Szia, Emma vagyok a Nők Országának a szerkesztője. Örülök, hogy a cikkeimet olvasod, bízom benne, hogy minden egyes szerzeménnyel valami pluszt tudok hozzátenni a mindennapjaidhoz. Amennyiben tetszett a cikkem, oszd meg a közösségi hálózaton is, hogy mások is értesüljenek róla. További szép napot kívánok!

hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Loading…

Loading…

0

Kreatív névkártyák az esküvőre

Szórj egy kevés sót a vécébe, leesik majd az állad