CITROMOS-FOKHAGYMÁS CSIRKECOMB

HOZZÁVALÓK

4 db egész csirkecomb
3 db citrom
2-3 gerezd fokhagyma
1 dl olaj

ELKÉSZÍTÉS

Besózzuk a húst, majd bedörzsöljük egy citrom reszelt héjával és a zúzott fokhagymával. A másik két citromot vékony gerezdekre vágjuk.

Tepsibe tesszük a befűszerezett csirkecombokat, leöntjük egy deci semleges ízű olajjal, majd közéjük dugdossuk az egyik citrom gerezdjeit. Alufóliával lezárjuk, hagyjuk egy-két órát pácolódni hideg helyen.

Utána 160-170 fokos sütőbe toljuk, és egy órát pároljuk a fólia alatt. Levesszük a takarást, felemeljük a sütő hőmérsékletét 200 fokra, és rápirítunk a húsra. Tálalás előtt a harmadik citromot is gerezdekre vágjuk, és a pecsenye közé dugdossuk.

Forrás mindmegette.hu

Hozzászólások lezárva.

Kövess minket Facebookon!

Ezzel egyúttal támogatod oldalunkat is.

Kövess minket Facebookon!

Ezzel egyúttal támogatod oldalunkat is.