in

Dr. Lenkei kitálalt, nem finomkodott: a kemoterápia egy durva méreg, rák ellen pedig szinte hatástalan!

Szerinte ez a legnagyobb biznisz a világon.

Részlet Dr. Lenkei Gáborral készített interjúból:

Ha az emberek elegendő mennyiségű D-vitaminhoz jutnának, akkor 35 százalékkal kevesebb lenne a daganatos megbetegedés.

Ha ezt tudják, akkor…?

A rák-biznisz az egyik legnagyobb üzlet a világon. A kemoterápia, a rákkutatás döbbenetesen nagy üzlet. Egyetlen ampulla kemoterápiás szer 70 ezer forintba került 1989-ben. És egy betegnek 5-10 ampullát adtunk.

A 14 tudós számításai szerint nemcsak a daganatos megbetegedések száma csökkenne 35 százalékkal, hanem 78(!) százalékkal az inzulinos cukorbetegeké, 90 százalékkal lenne kevesebb az influenzás megbetegedés.”

Csak a megfelelő D vitamin-bevitellel 7-10 százalékkal csökkenne az összes megbetegedések száma, 2-3 évvel élnének tovább az emberek. A professzorok további számításokat is végeztek. E szerint a teljes magyar lakosság ellátása megfelelő mennyiségű D vitaminnal 15 milliárd forintba kerülne, ugyanakkor az egészségügy kiadásai 250 milliárd forinttal csökkennének. Ugyanilyen konferenciát lehetne tartani a C, A, B, stb. vitaminokról.

Ez kinek lenne jó?

Ha ezeket a számokat a nagyjából 500 millió lakost számláló Európai Unióra vetítjük, akkor a megbetegedések elmaradása miatt el nem költött pénz hozzávetőleg 40 milliárd eurós összeget tenne ki. Ennek a hiányzó összegnek a túlnyomó része a gyógyszeripar pénztárcáját tenné sokkal laposabbá. Nagyjából ez a válaszom arra, hogy kiknek áll érdekében harcolni a vitaminok ellen, az emberek állapotjavulása ellen. És ez 14 orvos professzor válasza is.

Aminek nem volt túl nagy médiavisszhangja.

Gyógyszerreklámok nélkül néhány tévécsatorna le is húzhatná a rolót…

A gyógyszeripartól független vitaminforgalmazóknak tilos szabadon kommunikálniuk, hogy a vitaminok alkalmasak a betegségek megelőzésére. Uniós szinten tilos, hogy egy vitaminkészítménnyel kapcsolatban azt állítsuk, a szokványos étrend nem biztosítja a szükséges mennyiségben a vitaminokat. Holott több évtizede bizonyított, mennyivel csökkent az élelmiszerek vitamintartalma.

Csak néhány példa:

  • 1966 és 2005 között
  • a tej karotin tartalma 81 százalékkal csökkent
  • a fejes káposzta karotin tartalma 99 százalékkal kevesebb
  • a tojás B3 vitamin tartalma 96 százalékkal kevesebb
  • a tej B3 vitamin tartalma 95-tel, míg
  • a zabé 88 százalékkal
  • a paradicsom vastartalma 82 százalékkal csökkent 1962 és 1995 között

Eltűnt ez a sok vitamin?

Az élelmiszeripar és a mezőgazdaság agresszív profithajhászó, nem megenni, hanem eladni akarja a terméket. De közrejátszik ebben a földkirablás, a műtrágya és a génmódosítás is.

A lényeg, hogy a 14 professzor most valamit elindított. Olyan pozitív áttörést értünk el, ami az embereket erősíti, hogy dönthetnek a saját sorsukról.

Ön ott volt a professzorok között?

Nagyon jó, hogy nem voltam ott, tőlem teljesen függetlenül jutottak ugyanarra a következtetésre. Az unióban szeretnék megszabni azt, hogy az emberek mennyi vitamint vehetnek magukhoz egy nap folyamán. Komoly érdekek fűződnek ahhoz, hogy ne fogyasszunk elegendő mennyiségben vitaminokat. Én aktívan dolgozom azon, hogy ez a törekvés ne nyerjen teret az Európai Unióban. Az elmúlt 10 évben nem sikerült még megszavazni a vitamin ellenes törvényt, sikerült „botot dugni a küllők közé”, és a továbbiakban sem adjuk fel.

Mit gondolsz erről? Szavazz!

Szerző: Emma

Szia, Emma vagyok a Nők Országának a szerkesztője. Örülök, hogy a cikkeimet olvasod, bízom benne, hogy minden egyes szerzeménnyel valami pluszt tudok hozzátenni a mindennapjaidhoz. Amennyiben tetszett a cikkem, oszd meg a közösségi hálózaton is, hogy mások is értesüljenek róla. További szép napot kívánok!

Természetes súlycsökkentő, ráadásul elképesztő hatása van a szervezetre hosszú távon!

Mi volt a jeled az oviban? Egy asztrológus összeállította a listát a jelek mögöttes tartalmáról!