in

Elvetemültek Megrongálták Wichmann Tamás sírját

Wichmann Tamás kilencszeres kenuvilágbajnok, háromszoros Európa-bajnok sírját megrongálták: ellopták róla a keresztet. 

“Hogyan lehet valaki képes ilyen embertelen tettre” – Az egész család lefagyott a döbbenettől, amikor megtudták: gyalázatosan megrongálták Wichmann Tamás sírhelyét

“Tegnap vettük észre, hogy valaki ellopta édesapám, Wichmann Tamás sírjáról a keresztet. Nem kívánom minősíteni a tettet, nem szórok átkokat, s feljelentést sem teszek. Tény azonban, hogy a tettes édesapámon kívül több, a sírban nyugvó családtaggal szemben is kegyeletsértést követett el. Oktalanul. Biztosíthatok mindenkit, egyikük sem szolgált rá ilyen magatartásra”– áll a család Facebookon posztolt szerdai közleményében.

” A keresztet a hónap végéig nem pótolom, mert szeretnék esélyt adni annak, aki ellopta, hogy magába nézzen, s amennyiben emberként tekint magára, úgy tegye jóvá a hibát, s ahogy elvitte, névtelenül és titokban tegye vissza édesapám sírkeresztjét a helyére.”

Forrás blikk.hu

Mit gondolsz erről? Szavazz!

Szerző: Emma

Szia, Emma vagyok a Nők Országának a szerkesztője. Örülök, hogy a cikkeimet olvasod, bízom benne, hogy minden egyes szerzeménnyel valami pluszt tudok hozzátenni a mindennapjaidhoz. Amennyiben tetszett a cikkem, oszd meg a közösségi hálózaton is, hogy mások is értesüljenek róla. További szép napot kívánok!

hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Loading…

Loading…

0

Így változik a mozizás a járvány után

Döbbenet, de ezek a gyerekek ikrek