in

Ettől a módszertől 5 perc alatt tisztább és illatosabb lesz a WC-d

A wc tartálynak több hasznos funkciója is van. Azon kívül, hogy a célnak megfelelően használjuk, különböző dolgokat rejthetünk el benne, például pénzt és fontos iratokat is celofánba csomagolva. Na jól van, de a viccet félretéve mégis ez most másról szól…

Mi most egy eléggé furfangos ötletet adunk nektek, rejtsetek el a wc tartályba egy fogkrémet, de mindjárt megmondjuk, hogyan és miért.

Ez a művelet segítségünkre lesz abban, hogy a wc csésze hosszú ideig tiszta legyen.

A wc csésze tisztítása és fertőtlenítése nagyon fontos dolog, de nem túl kellemes, ezzel a hölgyek tisztában vannak. Különböző tisztítószereket vásárolhatunk, de mi mégis a fogkrémet javasoljuk nektek.

Vásároljunk egy mentolos fogkrémet, majd egy tűvel szúrjunk rá minél több lyukat, ezután pedig rakjuk bele a wc tartályba, ennyi az egész. A wc csésze tiszta és friss illatú lesz, sőt a fertőtlenítést is megoldottuk egy ideig. A wc csészét mindig tisztítani kell, ha ezt a megoldást választjuk, akkor ritkábban.

Próbáljátok ki ti is ezt a hasznos ötletet és írjátok meg a tapasztalatokat!

Mit gondolsz erről? Szavazz!

Szerző: Emma

Szia, Emma vagyok a Nők Országának a szerkesztője. Örülök, hogy a cikkeimet olvasod, bízom benne, hogy minden egyes szerzeménnyel valami pluszt tudok hozzátenni a mindennapjaidhoz. Amennyiben tetszett a cikkem, oszd meg a közösségi hálózaton is, hogy mások is értesüljenek róla. További szép napot kívánok!

A nap végére valami csodálatos dolog történik veled is! – Horoszkóp május 16-ra

Ennek az 5 csillagjegynek gyökeresen megváltozik az élete 2019-ben