Connect with us

Nők országa

Ez a 4 csillagjegy különös asztrális energiát áraszt: te közéjük tartozol?

A belső szépség az arcra is kivetül, tartja egy régi mondás.

Vannak csillagjegyek, amelyek különleges asztrális energiát árasztanak.

Te közéjük tartozol?

Bika:

A belső energia az egyik legnagyobb ajándék amelyet kaptál! Nyugodt, kiegyensúlyozott, türelmes ember vagy, aki ellenáll a sors akadályainak. Mindig tudod, hogyan kell kezelni a legnehezebb helyzeteket.

Kisugárzásod mellett senki nem tud úgy elmenni, hogy ne figyeljenek fel rád. Akaratlanul is legtöbbször a figyelem kereszttüzébe kerülsz. Stabil, és határozott személyiség vagy, akár egy szikla.

Oroszlán:

Te egy fényes személyiség vagy! Irigylésre méltó erővel, és karizmával vagy felruházva. Célod, hogy olyan fényesen világíts mint a csillagok, de tudod, ahhoz rendeteget kell tanulni és tapasztalni, de kitartásod figyelemre méltó.

Szépséged nem csak külső jegyeken alapszik, hanem belső szépséged és kisugárzásod is egyszerűen káprázatos. Pozitív energiafelhő vesz körül, mosolyoddal bárkit leveszel a lábáról és elvarázsolod.

Mérleg:

Te a nagyvonalúságodról vagy híres. Mivel ebben a jegyben születtél, ki nem állhatod az igazságtalanságot, ezek ellen szívesen szót is emelsz. Attól leszel boldog, ha mindig mindenkinek segítesz, ez a véredben van. Megvan az erőd, hogy a gyengéknek és elkeseredett embereknek tudj segíteni, és ösztönözni őket.

Szépséged mellett bölcsességed is hozzájárul ahhoz, hogy felnézzenek rád és tiszteljenek. Belső erőd és akaratod mindenki számára követendő példa.

Nyilas:

A legbátrabb csillagjegyek egyike. Fenomenális intuíció és a belső energia segít neked optimistának és vakmerőnek lenni, és teljesíteni erején felül. Olyan varázsod van, amelyet nem tudnak nem észrevenni. Nagyon barátságos vagy, intelligens természeted miatt képes vagy megváltoztatni az emberek gondolkodásmódját és jó útra terelni őket.

Bátorságot tudsz adni azoknak, akik kételkednek magukban és önbizalom hiányosak.

Facebook hozzászólások

Szia, Emma vagyok a Nők Országának a szerkesztője. Örülök, hogy a cikkeimet olvasod, bízom benne, hogy minden egyes szerzeménnyel valami pluszt tudok hozzátenni a mindennapjaidhoz. Amennyiben tetszett a cikkem, oszd meg a közösségi hálózaton is, hogy mások is értesüljenek róla. További szép napot kívánok!

Még több

Fel

Kövess minket Facebookon!

Ezzel egyúttal támogatod oldalunkat is.