in

Ezt teszi a szervezetünkkel az elektromos eszközök által kibocsátott sugárzás! Konkrét tünetek, bizonyítékok!

Minél többet és minél közelebb töltesz el ezekhez, annál betegebb lehetsz… sajnos valós kutatási eredményeken alapul!

Azt esetleg tudjuk, hogy az állandó, folyamatos, és tényleg ölünkbe tett (lap=öl) laptop használata ronthatja a szervezetünk egészségi állapotát.

Egy kísérletből ugyanakkor az is kiderült, hogy jelentősen csökkenti nemzőképességet…

Azt talán már kevésbé tudják sokan,, hogy a wifi-kapcsolat is károsíthatja a férfi termékenységet, de a nők termékenységét is.

Egészséges férfiakon végzett újabb vizsgálat (megjelent a Fertility and Sterility szalapban) szerint 29 spermamintát vettek legalább 4 órát folyamatosan ölükben tartott laptopot használó férfiaktól.

Itt is a főszempont a wifi használat vizsgálata volt.

A hőmérséklet károsító hatásának csökkentésére légkondicionálót is alkalmaztak. Az eredmények szerint a folyamatos wifi kapcsolat károsította a spermiumok DNS-ét, és rontotta mozgékonyságukat is.

Ez nem jelenti azt, hogy minden elektromágneses hullám káros, hiszen a természetben is megtalálható forrásai például a Nap vagy a viharok. Bár ezek is hatással vannak ránk, a gond inkább a mesterséges sugárzással van, amit az elektromos berendezések, adótornyok, transzformátorok, elektromos vezetékek bocsátanak ki.

Bár mára mindennapi része életünknek és láthatatlan, nagy hatással van szervezetünkre, és elkerülésében nem sokat segít például a készülékek kikapcsolása.

Az emberi szervezet sejtjeit, a biológiai folyamatait ugyanis elektromágneses hullámok szabályozzák, és nagyon érzékeny azok megváltozásaira – ez az érzékenység persze egyénenként is eltér picit, például a közelgő hidegfront légköri elektromos változásaira nem mindenki reagál fejfájással vagy görcsökkel.

Testünk jól szabályozott működésébe viszont az állandó elektroszmog beleszól, befolyásolja bioritmusunkat, agyműködésünket, hormonrendszerünket és hosszú távon károsíthatja egész szervezetünket.

Mit gondolsz erről? Szavazz!

Szerző: Emma

Szia, Emma vagyok a Nők Országának a szerkesztője. Örülök, hogy a cikkeimet olvasod, bízom benne, hogy minden egyes szerzeménnyel valami pluszt tudok hozzátenni a mindennapjaidhoz. Amennyiben tetszett a cikkem, oszd meg a közösségi hálózaton is, hogy mások is értesüljenek róla. További szép napot kívánok!

Naspolya: a hideg, borongós idők vitaminbombája! A mi időnkben rengeteget ettük!

A legjobb kívül ropogós, belül puha sós kifli receptje!