in

Ezzel az ősi cigány módszerrel te is megtudhatod, milyen jövő vár rád: próbáld ki!

Az ősi cigány jósnők mindig is úgy jósoltak, hogy annak híre ment, mivel úgy látták a jövőt, mint senki más.

Képesek voltak sorsokat, életeket megjósolni, ezért gyakran falunként volt egy jósnő, akihez a falu apraja-nagyja járt azért, hogy megtudakoljon valamit arról, mi vár rá.

A cigány jósnők mindig is abban hittek, hogy a bal tenyérből lehet igazán jósolni, mivel ez van közelebb a szívünkhöz.
Annak idején átadták tudásukat, melyet akár mi is alkalmazhatunk, ha meg szeretnénk tudni a jövőnket.

Az ujjakon kívül elsősorban a tenyér vonalainak tulajdonítanak nagy fontosságot. Megnézik a vonalak minőségét is, de főleg a vonalak színét, amelyek jót vagy rosszat jelezhetnek.

A legelső lépés azonban mindig a csukló vonalának alapos vizsgálata. Az lesz gazdag idővel, akinek a csuklóján nagyon sok a vonal. Kivéve, ha beteg az illető és ezek a vonalak kékek. Ezek ugyanis azt jelzik, hogy már nem gyógyul fel teljesen soha.

A hüvelykujjat körül ölelő életvonalból elágazó, a csukló felé húzódó mellékvonalak, vagy befolyásvonalak jó házasságot, s a párválasztás révén anyagi sikert, meggazdagodást ígérnek.

Ha fiatal nő kezén van, akkor szenvedélyes szerelmet, és rengeteg gyereket jelent a jövőben.

A hüvelykujj alatt van egy Vénusz-domb, amit almának is gyakran hívnak.

A sok kis vonalból az illető halálára lehet következtetni, a házasoknál pedig arra, hogy mennyi boldogtalanságuk lesz a házasságukban.

Ha beteg embernél a Vénusz- domb, vagy, ahogy ők mondják, az alma alsó része piros színezetű, akkor nincs többé remény a felgyógyulásra. A hüvelykujj második ízpercén található vonalak színe ugyancsak meghatározó a betegre nézve; ha ezek a vonalak pirosak, akkor az illető nagy kínban fog meghalni.

A kékes színezet azt jelenti, hogy könnyű és gyors halála lesz.

A hüvelykujj tőpercénél álló vonalak metszik az élet és a fejvonalakat: ez azt jelenti, hogy az embert az élete során rengeteg baj fogja majd érni.

Ha a csuklóvonalban végződik az életvonal, akkor szabad csak jóra számítania.

Ha a hüvelykujjat övező életvonal és a mutatóujj alatt eredő fejvonal (napfény a neve) az indulásuknál össze vannak kötve, tehát egy tőből erednek, nagy szerencse jelezhető előre.

Ha viszont a sorsvonal (az úgynevezett kígyó) belefut a fejvonalba, akkor az illető szerencséjét aláássák irigyei, és a kéz tulajdonosa az ellenségeitől igen sokat fog szenvedni.

Ha a sorsvonal hiányzik a tenyérből, akkor hosszú élet, és sikerekkel teli életút vár az illetőre.

A Szaturnusz-dombon található sok kis apró vonal hajadonnál, vagy agglegénynél küszöbönálló házasságot jeleznek, míg beteg ember kezén ezek a redők a közelgő halál előjelei.

Ha a tenyér kisujj felőli oldaláról induló – az ördög ostorának nevezett – szívvonal megközelíti, eléri, vagy átvágja a fej- és az életvonalat, akkor a kéz gazdája életében sokat nélkülözik, nyomorog, szenved.

Ha a szívvonal csak a sorsvonallal van összekapcsolódva, de nem éri el a fejvonalat, akkor az illető természetellenes halállal hal meg, sok esetben vízbe fullad majd.

Akinek a szívvonala a sorsvonaláig ér, és a gyűrűs- (az egészségi ujj) valamint a kisujja (a neveletlen ujj) percein sok vonalka található, az magas életkort fog megérni.

Ha a hosszú, vékony ujjak belső oldala nagyon vonalkázott, a vonalak sok betegségre utalnak. Ugyanez a vonalformáció rövid, vastag ujjakon viszont azt jelenti, hogy az illető jó egészségű, erős szervezetű.

Akinek a tenyerén lévő életvonal össze van kötve a fejvonallal, és nincs meg a sorsvonala, és a szívvonala a fejvonaláig ér, az hihetetlenül boldog lesz az életben.

Mit gondolsz erről? Szavazz!

Szerző: Emma

Szia, Emma vagyok a Nők Országának a szerkesztője. Örülök, hogy a cikkeimet olvasod, bízom benne, hogy minden egyes szerzeménnyel valami pluszt tudok hozzátenni a mindennapjaidhoz. Amennyiben tetszett a cikkem, oszd meg a közösségi hálózaton is, hogy mások is értesüljenek róla. További szép napot kívánok!

Mostantól a világ legveszélyesebb helye egy gyermek számára az anyaméh Amerikában…

Szellőztető rendszert rejtettek el a gízai nagy piramisban