in

Frizura trükkök amik minden nő külsejét átváltoztatják

Ahogy telnek felettünk az évek, egyre több vélt vagy valós szépséghibát veszünk észre magunkon és igyekszünk azokat elfedni. Az örök fiatalság vágya mindenkiben ott él, ami teljesen természetes, ám egy-két trükkel segíthetünk ezen és nem kell drasztikus eszközökhöz nyúlni.

Egy jól megválasztott és rendszeresen ápolt frizura például aranyat ér és nagyon sokat jelent a külső megjelenésünk szempontjából. A következő tanácsokat megfogadva bármely érett hölgy éveket fiatalodhat velük.

Vágás

A lépcsőzetesen vágott haj mindig jó ötlet, mert a rövidebbre vágott részek szépen fel tudnak ugrani és mindjárt dúsabb hatást kölcsönöznek, amely fiatalosabbá varázsolja viselőjét. Rendszeresen járj el fodrászhoz, mert a szépen ápolt haj sokat dob a megjelenéseden.

Hajhossz

Egy rövid haj fiatalos hatású, de nem szabad túl rövid mellett dönteni. Érdemes megtartani legalább az áll/nyak vonalának megfelelő hosszúságot.

Frufru

Az örök klasszikus, ami mindenkin képes fiatalítani, amellett pedig a homlok ráncait is szépen eltakarja. Se túl ritka, se túl dús ne legyen.

Választék

Egy középen elválasztott haj nem csak szigorú, komoly megjelenést kölcsönöz viselőjének, de öregít is. Mindig válaszd el oldalt a hajad vagy valamilyen kevésbé rendezett, akár cikkcakk formában. Ez emeli is a hajtöveket.

Szín

A világos szín mindig fiatalít a megjelenésen. Érdemes kikérni fodrász véleményét is és figyelembe venni a bőrünk és szemünk színét. Az eredeti hajszínünktől nem kell drasztikusan elrugaszkodni. Ha nem akarod az egész hajkoronádat világosítani, válassz elegánsabb melírt.

Fazon

A szögegyenes haj helyett válaszd a hullámos fazont. Ha összekötöd a hajad, az ne legyen soha túl szoros, sőt néhány kósza tincset elől érdemes szabadon hagyni. A laza konty is jól mutat és egy asszimetrikus vágás is feldobja az arcot.

Extra tippek!

Ha kiegészítők mellett döntesz, akkor válaszd meg ízlésesen, ne legyen színes, rikító vagy túl nagy.

Soha ne használj túl sok hajlakkot, mert a hajad egészségének és a megjelenésednek sem tesz jót. Egyáltalán nem természetes.

A dauer és a kreppelt haj 30 éves korig még megállja a helyét, de utána már kevésbé. Válaszd inkább a nagy, természetes hatású hullámokat.

tudasfaja.com

Mit gondolsz erről? Szavazz!

Szerző: Emma

Szia, Emma vagyok a Nők Országának a szerkesztője. Örülök, hogy a cikkeimet olvasod, bízom benne, hogy minden egyes szerzeménnyel valami pluszt tudok hozzátenni a mindennapjaidhoz. Amennyiben tetszett a cikkem, oszd meg a közösségi hálózaton is, hogy mások is értesüljenek róla. További szép napot kívánok!

hozzászólás

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Loading…

Loading…

0

Zsírosodó haj ellen így tudsz küzdeni

Különleges Disney torták születésnapra