in

Glutén-, tej- és tojásmentes mogyorós édes krumpli krémleves

Hozzávalók

2 db édes krumpli
1 fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
1 db bio lime / vagy citrom leve
3 ek földimogyoróvaj*
1000 ml zöldségalaplé
200 ml kókusztej
1 csokor friss koriander
ízlés szerint curry
ízlés szerint só
ízlés szerint őrölt bors

Elkészítés

1. Az apróra vágott vöröshagymát és a zúzott fokhagymát kevés olajon megpirítjuk. Hozzáadjuk a megtisztított és felkockázott édes krumplit, majd megszórjuk curryvel és az egészet összepirítjuk.

2. Felöntjük a zöldségalaplével, és takaréklángon 20-25 percig főzzük. Hozzákeverjük a kókusztejet és a mogyorópürét. Az egészet alaposan összeturmixoljuk, majd a kifacsart lime levével ízesítjük. Sózzuk, borsozzuk és tálalás előtt apróra vágott korianderrel díszítjük.

Mit gondolsz erről? Szavazz!

Szerző: Emma

Szia, Emma vagyok a Nők Országának a szerkesztője. Örülök, hogy a cikkeimet olvasod, bízom benne, hogy minden egyes szerzeménnyel valami pluszt tudok hozzátenni a mindennapjaidhoz. Amennyiben tetszett a cikkem, oszd meg a közösségi hálózaton is, hogy mások is értesüljenek róla. További szép napot kívánok!

hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Loading…

Loading…

0

Johnny Depp mindenhol kalapban

A legfinomabb tárkonyos raguleves