in

Gluténmentes krokett

Hozzávalók

1200 gramm főtt és áttört burgonya
300 gramm gluténmentes liszt (Schar B, Alfamix esetleg rizsliszt)
1 evőkanál útifűmaghéj
ízlés szerint só
1 evőkanál zsiradék

Elkészítés

1. A krumplit meghámozzuk, felkockázzuk, sós vízben megfőzzük és áttörjük.

2. Még melegen spirálos dagasztóval és a liszttel, sóval összegyúrjuk, adunk hozzá egy evőkanál kókuszzsírt vagy olívaolajat.

3. Kinyújtjuk és megformázzuk.

4. Forró olajban kisütjük. A recept hozzávalóiból három ilyen tányérnyi mennyiség lesz.

Mit gondolsz erről? Szavazz!

Szerző: Emma

Szia, Emma vagyok a Nők Országának a szerkesztője. Örülök, hogy a cikkeimet olvasod, bízom benne, hogy minden egyes szerzeménnyel valami pluszt tudok hozzátenni a mindennapjaidhoz. Amennyiben tetszett a cikkem, oszd meg a közösségi hálózaton is, hogy mások is értesüljenek róla. További szép napot kívánok!

hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Loading…

Loading…

0

Amerikai palacsinta/ gluténmentes

Mindenkit elvarázsolt az autista tánccsoport nagyszerű produkciója