in

Győzike áron alul eladta a házát

Megvették azt a salgótarjáni házat, ahol a kétezres évek elején élt Gáspár Győző és családja, és ahol a róluk szóló valóságshow-t forgatták – írja a Blikk, akiknek Gáspár is nyilatkozott:

Már hét vagy nyolc éve nem laktunk ott. Azóta hol volt bérlő, hol nem, tulajdonképpen nem volt mindig lakatlan az épület, de az utóbbi években azért már üresen állt. Mióta elköltöztünk, néhányszor visszamentünk oda, de megmondom őszintén, már nem szerettem azt a házat… Az már a múlt. Jó volt persze forgatni, mi voltunk az elsők, akik bekameráztatták az otthonukat, sokan hülyének néztek, beszólogattak, aztán persze kiderült, hogy hétfőnként azért csak nézték a show-t. Talán furcsa, de már emlékezni sem akarok azokra az időkre.

A Blikk szerint a házat többször is meghirdették, először 49,9 millióért, végül már 37,9 millió forintért, amiből a lap szerint Gáspár még bőven engedett. Azt már nem akarta elmondani, hogy mennyit, amit azzal indokolt, hogy az összeget kisebbik lánya, Virág kapja, és nem akarja, hogy mások tudják, mennyi pénze van.

Forrás 24.hu

Mit gondolsz erről? Szavazz!

Szerző: Emma

Szia, Emma vagyok a Nők Országának a szerkesztője. Örülök, hogy a cikkeimet olvasod, bízom benne, hogy minden egyes szerzeménnyel valami pluszt tudok hozzátenni a mindennapjaidhoz. Amennyiben tetszett a cikkem, oszd meg a közösségi hálózaton is, hogy mások is értesüljenek róla. További szép napot kívánok!

hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Loading…

Loading…

0

Megváltoztatják az egyik megyénk nevét

10 piszkos kis titok, amit a nők rejtegetnek