in

Hátborzongató mit feltételeznek Gesztesi Károly halálával kapcsolatosan

Durva, amit beszélnek! Ezért kellett meghalnia Gesztesi Károlynak?

Döbbenetes ami kiderült!

Színházi körökben régóta tartja magát a szóbeszéd: Latinovits Zoltán síron túli bosszút áll azokon, akik megpróbálnak a színpadon a bőrébe bújni. Eddig 5 tragédiát tulajdonítanak ennek – írja a Best magazin.

A Latinovits-átok létezését igazolni látszik, hogy korábban négy művész is elhunyt, aki kapcsolatba került a színészkirály alakjának megformálásával. Úgy tűnik, az átok a közelmúltban is lesújtott. Nemrégiben derült ki ugyanis, hogy az idén január 4-én tragikus hirtelenséggel elhunyt Gesztesi Károly azt fontolgatta, hogy készít egy verses előadást, amely Latinovits személye köré épült volna.

A Latinovits-átok létezése először Siposhegyi Péter A győzelem ára című darabjának tervezett bemutatásakor merült fel. Annak idején először Bubik Istvánt kérték fel arra, hogy formálja meg a legendás művész alakját. Először nem vállalta, de néhány évvel később mégis meggondolta magát. A bemutatóra már nem kerülhetett sor, hiszen nem sokkal előtte, 2004-ben autóbalesetben életét vesztette. Mivel az alkotók akkor még nem gyanakodtak, Bertók Lajost kérték fel a szerepre. Az alig 40 éves színész elvállalta a feladatot, de őt is elragadta a halál. A Latinovits-darab írója ekkor úgy döntött, ennyi tragédia árnyékában nem szeretné bemutatni a művet.

De itt még nincs vége. 2008-ban még egy kísérletet tettek a darab bemutatására, Selmeczi Roland játszotta volna a főszerepet, de hamarosan halálos balesetben vesztette az életét.

És még mindig nincs vége a hátborzongató eseteknek: Huszár Zsolt ugyan megformálta Latinovits alakját a színészről szóló, A repülés boldogsága című előadásban, de az átok rá is lesújtott: 2011-ben kerékpározás közben ütötte el a villamos. Ezért is megdöbbentő az információ, miszerint Gesztesi Károly is Latinovits alakjának a megidézést tervezte…

Ennyi tragédia nem lehet véletlen. A lap megkérte Kádár Gyöngyi Iszet mágust, hogy hívja segítségül a szellemvilágot. A nemzetközileg elismert ezoterikus szakértő, halottlátó azt állítja, egyértelmű a kapcsolat az öt haláleset és Latinovits személye között. A zenészkirály lelke azért nyugtalan és dühös, mert úgy érzi, a mai napig hamisan tolmácsolják az életét, az érzéseit, emberi kapcsolatait, különös tekintettel a szerelmére Ruttkai Évával. Iszet szerint a színészkirály azt akarja, hogy hiteles írások szülessenek róla. A szóban forgó darabok a túlvilági üzenet szerint nem ilyenek voltak.

Forrás BlikkRúzs

Mit gondolsz erről? Szavazz!

Szerző: Emma

Szia, Emma vagyok a Nők Országának a szerkesztője. Örülök, hogy a cikkeimet olvasod, bízom benne, hogy minden egyes szerzeménnyel valami pluszt tudok hozzátenni a mindennapjaidhoz. Amennyiben tetszett a cikkem, oszd meg a közösségi hálózaton is, hogy mások is értesüljenek róla. További szép napot kívánok!

hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Loading…

Loading…

0

Legyél egy magabiztos és boldog nő

Egy japán orvos tanácsai