Hol vannak a királyi család tagjai a járvány alatt?

A brit királyi család tagjai sincsenek könnyű helyzetben a járvány miatt. Mivel legtöbbjük még pár nappal ezelőtt is hivatalos eseményeken vett részt, nagy rizikónak voltak kitéve.

Sajnos nem is kerülte őket el a baj, hiszen Károly herceg például megfertőződött az új koronavírussal. Szerencsére a herceg jól van, otthon lábadozik. De hol tölti az önkéntes karantént a család többi tagja?

Károly herceg és Kamilla hercegné

Bár Károly herceg megfertőződött, szerencsére Kamilla nem. Ennek ellenére együtt vonultak karanténba a család skóciai rezidenciájába a Balmoral kastélyba. Természetesen a trónörököst folyamatos orvosi felügyelet alatt tartják.

Vilmos herceg és Katalin hercegné

Vilmos herceg és felesége György herceggel, Sarolta hercegnővel és Lajos herceggel együtt a tengerparthoz közeli Sandringham-birtokba költöztek ideiglenesen, ami Norfolkban található. György herceg és Sarolta hercegnő természetesen csatlakoztak a távoktatáshoz. Vilmos herceg pedig felhívta az emberek figyelmét arra, milyen fontos ezekben az időkben az összetartás!

Harry herceg és Meghan Markle

Harry herceg és Meghan Markle márciusi látogatásuk után visszatértek Angliából Kanadába. Most fiukkal, Archie-val együtt Vancouverben tartózkodnak. A család barátai szerint egyelőre jól viselik a bezártságot, a pozitív oldalát nézik, és örülnek, hogy sok időt tölthetnek együtt. A járvány előtt Meghan minden reggel hosszú sétát tett Archie-val a közeli erdőben, de erről most lemondott.

II. Erzsébet királynő és Fülöp herceg

Idős koruk miatt a 93 éves Erzsébet királynő és a 97 éves Fülöp herceg biztonsága volt az első a vészhelyzetben. Sajnos így is veszélybe kerültek, hiszen Károly herceg tesztje pozitív, valamint a Buckingham-palota egyik dolgozóját is az új koronavírussal diagnosztizálták. Bizonyára a királynőt és a herceget is tesztelték már. Mindketten Windsorba utaztak, és csak pár tagú személyzetet vittek magukkal. A királynő minden bizonnyal jól van, hiszen tegnap készült róla egy fotó, ahol a miniszterelnökkel való heti audienciát telefonon intézi!

Forrás Glamour

Kövess minket Facebookon!

Ezzel egyúttal támogatod oldalunkat is.

Kövess minket Facebookon!

Ezzel egyúttal támogatod oldalunkat is.