in

Igazán a szívünkhöz szól ez a gyönyörű és megható videó az életről!

Ennél szebben nem lehet összefoglalni, miről is szól az élet. Zsepiket előkészíteni

Léteznek olyan nagyszerű alkotások, melyek maradandóan állítanak örök emléket az életnek, és annak az érzésnek, amit akkor érzünk, amikor öregkorunkban utólag visszatekintünk a leélt évtizedekre, és eszünkbe jut: mekkora utat is tettünk meg idáig.

Most egy zseniálisan összerakott, megható, és nagyon mély mondanivalóval rendelkező animációs kisfilm következik, mely többet mond minden idézetnél és szónál arról, hogy mi is az élet.

Egyes megfejtések szerint egyébként a videóban látott léggömbök nem mást szimbolizálnak, mint az életünk során összegyűjtött emlékeket. Ahogyan pedig egyre fogynak a léggömbök, úgy vesznek oda az emlékeink is, mire megöregszünk.

Mások viszont úgy vélik, hogy a kisfilm valójában az Alzheimer-kórról szól, szimbolikusan.

Mi is így ballagnánk át a saját életünkön? Így adnánk át az örökségünket, és így zajlanak életünk egyes meghatározó történései?

Tényleg csak annyi lenne az élet, mint egy nagyon-nagyon hosszú utcán végig battyogni, és hirtelen a gondtalan gyerekkorból a felelősséggel és döntésekkel teli felnőttkorba átesni, míg végül azon kapjuk magunkat, hogy ráncosodunk, és kezdünk mindent elveszíteni?

Nincstelenül jövünk a világra, csupaszon.

És mikor meghalunk, bármi, amit addig elértünk – legyen szó mérhetetlen vagyonról, vagy barátokról, családról – ugyanúgy nincstelenül halunk meg.

Batyus halottat ugyanis soha nem látott még a másvilág.

Ha az élet ennyire rövid, érdemes megbecsülni, és minden percét kiélvezni.

Mert hosszúnak tűnik az út, de mikor hátra nézünk, hogy mennyit tettünk már meg, elszörnyülködünk, hogy az utunk felét már megtettük.

Eszméletlenül megindító alkotásról van szó, nem véletlen, hogy már majdnem egymillióan látták…

OSZD MEG másokkal is!

Mit gondolsz erről? Szavazz!

Szerző: Emma

Szia, Emma vagyok a Nők Országának a szerkesztője. Örülök, hogy a cikkeimet olvasod, bízom benne, hogy minden egyes szerzeménnyel valami pluszt tudok hozzátenni a mindennapjaidhoz. Amennyiben tetszett a cikkem, oszd meg a közösségi hálózaton is, hogy mások is értesüljenek róla. További szép napot kívánok!

Gyötrelmes dolgok derülnek ki Michael Jacksonról: cáfolhatatlan bizonyítékok utalnak rá, hogy gyerekekkel volt kapcsolata?

A kenyér frissen tartásának legjobb trükkjét árulta el a mesterséf!