in

Így csinálj házi krémsajtot az aludttejből: fillérekből megvan és finomabb mint a bolti!

Ha a bolti helyett szívesebben fogyasztanál házi krémsajtot, akkor ezt a receptet neked találták ki.

Garantáljuk, hogy jobb is lesz, mint a bolti!

Hozzávalók

  • 0,5 liter aludttej,
  • 1 tojás,
  • 4 dkg zsír,
  • 9 dkg liszt,
  • 1 pálpusztai sajt,
  • 1 csapott kiskanál só.

Elkészítés

A tojást habverővel simára verem, apránként hozzákeverem a lisztet, és kis darabokra vágva, hozzáadom a zsírt, a sajtot, végül az aludttejet.

Habverővel állandóan kevergetve, sűrű péppé főzöm.

Lehűtve azonnal fogyasztható.

Mit gondolsz erről? Szavazz!

Szerző: Emma

Szia, Emma vagyok a Nők Országának a szerkesztője. Örülök, hogy a cikkeimet olvasod, bízom benne, hogy minden egyes szerzeménnyel valami pluszt tudok hozzátenni a mindennapjaidhoz. Amennyiben tetszett a cikkem, oszd meg a közösségi hálózaton is, hogy mások is értesüljenek róla. További szép napot kívánok!

Házi stresszoldó permet: használd az ágyadban vagy az otthonod más pontjain!

Tudósok derítették ki: ENNYIT kell aludni, hogy megóvjuk szívünk egészségét