in

Jobb egyedül, mint egy boldogtalan párkapcsolatban

Sokan ragadnak azért egy boldogtalan párkapcsolatban, mert félnek, hogy ha kilépnek belőle, egyedül maradnak. Pedig egyedül élni egyáltalán nem kell, hogy szomorú és magányos legyen. Ha nekünk nem hiszel, olvasd el bátorításként híres szingli színésznők idézeteit.

Példaként itt van Eva Longoria. A gyönyörű színésznő lábai előtt férfiak százai hevernek, mégis csak a harmadik házasságában találta meg a boldogságot. Fájdalmas válásai után hosszú időszakot töltött szingliként.

“Sokan mondják nekem, hogy  oh, biztosan nem akarsz egyedül lenni. Mire én azt mondom: én nem vagyok egyedül! Magam vagyok. És magamban is csodás vagyok.”

De a következő két szépséges színésznőről sem állíthatjuk, hogy nem találnának bármelyik bokorban egy férfit. Ez is csak bizonyíték rajta, hogy szinglinek lenni nem feltétlenül azt jelenti, hogy nem találsz párt. Az is tökéletesen érthető, ha élvezed az egyedülléted és nem akarod akárkiért feladni.

“Egy férfi csak hab lenne a tortán. A torta viszont én vagyok, és ez a torta magában is finom. Még úgy is, ha nincs rajta hab.” – Halle Berry

“Vágyom-e egy társra? Talán. De nem vagyok boldogtalan vagy magányos. Ahhoz, hogy teret engedjek egy kapcsolatnak, olyan fantasztikus férfinak kell jönnie, akiért megéri. Aki hozzájárul a boldogságomhoz és nem elvesz belőle.” – January Jones

Dianne Keaton sohasem házasodott meg. A színésznő 70 éves elmúlt, mégsem gondolja, hogy bármi is kimaradt volna az életéből.

“Emlékszem, fiatalkoromban valami egészen nevetséges módon azt gondoltam, hogy majd találok valakit, akit életem végéig szeretni fogom. Ma már nem gondolom, hiszen nem vagyok házas, mégse érzem az életem semmivel kevesebbnek. Ez csak régi mítosz.” –Dianne Keaton

“Társsal vagy társ nélkül, anyaként vagy gyermek nélkül is lehetünk teljesek. Nekünk magunknak kell eldöntenünk, hogy mit szeretnénk. Ez a döntés a miénk és senki másé.”

Jennifer Aniston válásai és szinglisége a külföldi sajtó egyik örök kedvenc témája. A színésznő azonban mindig rácáfol arra, hogy egyedül élni rossz dolog lenne, hiszen örökké fiatalos, pozitív és vidám.

A világ két talán legismertebb latin szépsége is sokáig volt szingli, mire megtalálták igazi párjukat. Érdemes megfogadnod a tanácsukat!

“Jó dolog kapcsolatban élni, de a nők túlzottan függővé váltak. Lehetsz kapcsolatban Istennel, a természettel, a kutyáddal vagy önmagaddal is. És persze, lehetsz kapcsolatban egy férfival, de ha az a kapcsolat rossz, jobban jársz, ha inkább a virágaiddal vagy kapcsolatban.” – Salma Hayek

Régen vártam a szőke hercegre. Mindenkire, akivel csak találkoztam, azt gondoltam, hogy ő lesz a pasi, akivel leélem az életem. Aztán rájössz: magam is erős vagyok, önmagam is eltartom, önmagam megmentője vagyok”.

– Jennifer Lopez

Forrás 50folott.hu

Mit gondolsz erről? Szavazz!

Szerző: Emma

Szia, Emma vagyok a Nők Országának a szerkesztője. Örülök, hogy a cikkeimet olvasod, bízom benne, hogy minden egyes szerzeménnyel valami pluszt tudok hozzátenni a mindennapjaidhoz. Amennyiben tetszett a cikkem, oszd meg a közösségi hálózaton is, hogy mások is értesüljenek róla. További szép napot kívánok!

hozzászólás

Leave a Reply
 1. Hi, We are wondering if you would be interested in our service, where we can provide you with a dofollow link from Amazon (DA 96) back to nokorszaga.hu?

  The price is just $87 per link, via Paypal.

  To explain what DA is and the benefit for your website, along with a sample of an existing link, please read here: https://backlinkfaq.xyz/

  If you’d be interested in learning more, reply to this email but please make sure you include the word INTERESTED in the subject line field.

  Kind Regards,
  Claudia

 2. Hi,

  We’re wondering if you’ve ever considered taking the content from nokorszaga.hu and converting it into videos to promote on social media platforms such as Youtube?

  It’s another ‘rod in the pond’ in terms of traffic generation, as so many people use Youtube.

  You can read a bit more about the software here: https://bit.ly/2Y9Hlqm

  Kind Regards,
  Karina

 3. ATTN: nokorszaga.hu / Nők országa | Mert nőnek lenni jó! | INTERNET SITE SOLUTIONS
  This notice RUNS OUT ON: Sep 10, 2020

  We have not received a settlement from you.
  We have actually tried to contact you yet were incapable to reach you.

  Please Go To: https://bit.ly/3iihowP ASAP.

  For info and also to make a optional settlement for solutions.

  09102020112122.

 4. This Google doc exposes how this scamdemic is part of a bigger plan to crush your business and keep it closed or semi-operational (with heavy rescritions) while big corporations remain open without consequences. This Covid lie has ruined many peoples lives and businesses and is all done on purpose to bring about the One World Order. It goes much deeper than this but the purpose of this doc is to expose the evil and wickedness that works in the background to ruin peoples lives. So feel free to share this message with friends and family. No need to reply to the email i provided above as its not registered. But this information will tell you everything you need to know. https://docs.google.com/document/d/1l1t-MWND8TXtu9f7-VPIMeVCvqiONy-csRPBVQ9FNs8/edit

 5. ATT: nokorszaga.hu / Nők országa | Mert nőnek lenni jó! | INTERNET SITE SOLUTIONS
  This notification RUNS OUT ON: Oct 19, 2020

  We have not gotten a settlement from you.
  We’ve tried to contact you however were incapable to contact you.

  Kindly Go To: https://bit.ly/3jf35J8 .

  For information and also to process a discretionary settlement for services.

  10192020113954.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Loading…

Loading…

0

Elvetéltem a koronavírus-járvány alatt

Zámbó Jimmy nem öngyilkos lett állítja Fásy Ádám