in

Kemoterápia: 97%-ban halálos és nem is működik? Megrázó tények, amiket az orvosok nem mondanak el…

Megdöbbentő az orvos véleménye: a kemoterápia-iparágat multimilliárdos fejőstehénnek nevezte.

A Berekley Intézet orvosi fizika és fiziológia egykori professzora, Dr. Hardin B. Jones szerint a kemoterápia egyáltalán nem hatásos a rákos betegségekkel szemben. Sőt, azt is kijelentette, hogy ez csak egy nagy biznisze az orvostudománynak.

A kemoterápia a professzor szerint többet árt, mint használ. Dr. Jones 25 éve rákos betegek túlélési idejét vizsgálja. Szerinte teljesen felesleges a kemoterápia, sőt az ezzel a módszerrel kezelt betegek gyakran borzalmasabb halált halnak, mint azok, akiket egyáltalán nem kezelnek.

A professzor a kemoterápia-iparágat: multimilliárd-dolláros fejőstehénnek nevezte. Végezetül azt is kijelentette, hogy azok a mellrákos páciensek, akik elutasították a kemoterápiát négyszer annyi ideig éltek, mint a kezelt betegek.

Amerikában évente 8713 dollárt költenek átlagosan a rákos betegek kezelésére, mégis az átlagéletkor alig haladja meg a 78 évet.

A média, és az egészségügy leginkább a betegségek pontos kezelését propagálja, ahelyett, hogy a megelőzésre tanítanák a lakosságot. A professzor szerint három nagyon fontos dolgot tehetünk a megelőzéssel kapcsolatosan: az egészséges táplálkozás, a rendszeres testmozgás, és a stresszes életmód kerülése.

Az Amerikai Országos Rákkutató Intézet adatai szerint az alábbi tényeket tárták napvilágra a rákos megbetegedésekkel kapcsolatosan:

– évente 171,2 fő hal meg 100.000 rákos betegséggel diagnosztizált esetből. Az adatokat 2008-2012 között rögzítették.

– a daganatos betegségek következtében történő elhalálozás magasabb a férfiak, mint a nők körében. A legmagasabb az elhalálozás az afro-amerikai népesség (261,5 a 100.000-ből ), és legalacsonyabb az ázsiai, és a Csendes-óceáni térségben (91,2 a 100.000-ből).

– 2014-ben 14,5 millió esetet diagnosztizálta, ez a szám az előrejelzések szerint 2024-ben eléri majd a 19 millió .

– a 2010-2012 között rögzített adatok szerint Amerika lakosságának 39,6 százaléka küzdött már rákos betegséggel valamikor az élete során.

– 2014-ben 15.780, 0-19 év közötti személynél diagnosztizáltak rákot, 1960-an haltak meg a betegség következtében.

Az USA-ban 2010-ben 125 milliárd dollárt áldoztak a rákos betegségek kezelésére. Ez az összeg 2020-ra elérheti a 156.000.000.000 dollárt .

– a legújabb statisztikák azt mutatják, hogy 2-ből 1 férfi, 3-ból 1 nő betegszik meg rákban.

Mit gondolsz erről? Szavazz!

Szerző: Emma

Szia, Emma vagyok a Nők Országának a szerkesztője. Örülök, hogy a cikkeimet olvasod, bízom benne, hogy minden egyes szerzeménnyel valami pluszt tudok hozzátenni a mindennapjaidhoz. Amennyiben tetszett a cikkem, oszd meg a közösségi hálózaton is, hogy mások is értesüljenek róla. További szép napot kívánok!

Ha illeszkedik a kezeiden egymáshoz ez a két vonal, az nem akármit jelent!

Na ERRE adjon valaki magyarázatot: ugyanott halt meg, ahol 19 éve a szülei is!