in

Klimax ide vagy oda: a nő legyen mindig nő

A nőiesség nem ér véget azzal, hogy változókorba lépünk. Nem kell lehúzni a redőnyt! Ne feledjük: ez egy új kezdet, amikor a női mivoltunk új dimenziókba lép.

A menopauza választóvonal – de nem a jót és rosszat választja el egymástól, és még csak véletlenül sem a nőiesség és a „nőietlenség” határát jelöli ki!

Rengeteg nő van, aki a változó korba lépve szinte eltemeti magát, és önsajnálattal eltelve mélyen elmerül ifjúsága gyászolásában. A nőiesség lényege és megélése a menopauzától független, és bár egyes külső jegyek megváltozhatnak, és a klimaxszal kapcsolatban kellemetlen – de csak átmeneti – tünetek jelentkezhetnek, de mint nő épp olyan értékesek maradunk, mint addig voltunk! Sőt, még jobban kiteljesedhetünk, és még felszabadultabban élhetjük meg a nőiességünket.

Bövebben itt olvashatod a cikket nlc

Mit gondolsz erről? Szavazz!

Szerző: Emma

Szia, Emma vagyok a Nők Országának a szerkesztője. Örülök, hogy a cikkeimet olvasod, bízom benne, hogy minden egyes szerzeménnyel valami pluszt tudok hozzátenni a mindennapjaidhoz. Amennyiben tetszett a cikkem, oszd meg a közösségi hálózaton is, hogy mások is értesüljenek róla. További szép napot kívánok!

hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Loading…

Loading…

0

5 szupererő, amit azok a nők birtokolnak, akik kijutottak egy mérgező párkapcsolatból

Egy kutatás szerint a párod illata segíthet csökkenteni a stresszt