in

Lebénult és elhagyta a férje

Néha azok az emberek okozzák a legnagyobb csalódást, akikben a legjobban megbízunk. Kezdetben ők a legfontosabbak számunkra, de ha megpróbáltatásokkal kerülünk szembe, ők az elsők, akik elillannak egy jobb élet reményében.
Ugyanez történt a négygyermekes anyukával, Riona Kelly-vel is. 2015 márciusában egy nagyon ritka gerincet érintő sztrókot kapott. Nem tudott megmozdulni és ez volt életének egyik legdurvább időszaka. Sajnos Riona férjéről kiderült, hogy nem egy megbízható ember.

Úgy döntött elhagyja Rionát, amíg ő a kórházban volt. Riona azt hitte képtelen lesz egyedül boldogulni, de a tudat, hogy a gyermekeinek szükségük van rá, erőt adott neki.

Pár hónap után végül kiengedték a kórházból. Azután elkezdett egy személyi tréner után kutatni, aki segít neki megtanulni újra járni.

Keith volt az a férfi, aki rengeteg időt töltött vele, motiválta és folyamatosan erősítette abban, hogy bármire képes. Végül Riona újra képes lett járni és elhatározta, hogy abbahagyja a munkát Keith-tel.

Habár ez csak a kapcsolatuk kezdete volt, a két felnőtt szerelembe esett. Immár 11 hónapja vannak együtt.

Riona gyerekei nagyon kedvelik a férfit és Riona büszkén állítja, hogy a sok nehézség ellenére, amin keresztülment, igazán boldognak érzi magát.

Mit gondolsz erről? Szavazz!

Szerző: Emma

Szia, Emma vagyok a Nők Országának a szerkesztője. Örülök, hogy a cikkeimet olvasod, bízom benne, hogy minden egyes szerzeménnyel valami pluszt tudok hozzátenni a mindennapjaidhoz. Amennyiben tetszett a cikkem, oszd meg a közösségi hálózaton is, hogy mások is értesüljenek róla. További szép napot kívánok!

hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Loading…

Loading…

0

Exkluzív beleolvasó, hamarosan megjelenő Megyeri Judit: Holttest az Ambróziában (Rózsakői rejtélyek 1.) címmel

Ábel Anita elképesztő formában van