in

Legyél egy magabiztos és boldog nő

Légy az a nő, aki nem csak akkor boldog, ha egy férfi van mellette, hanem egyedül is kiteljesedett életet tud élni!

  • Ne kelljen valaki más melléd, hogy le tudd győzni a félelmeid, ne állandóan kívülről várd a megerősítést és a reményt, légy erős és ragyogó egyedül is! Hidd el, hogy fontos vagy, ne várj mások biztatására és visszajelzésére!
  • Légy az a nő, aki szereti magát mások szeretete nélkül is! Soha ne add meg másoknak azt az elégtételt, hogy rosszul érzed magad, szenvedsz, vagy elbizonytalanodsz csak azért, mert esetleg ők nem szeretnek téged.
  • Ne hordozd mások terheit, húzd ki magad, és mosolyogj, hiszen az élet azért van, hogy élvezz minden pillanatot. Ne menekülj, élj meg minden pillanatot a maga teljességében, legyen az akár rossz, akár jó.
Forrás: pinterest.com
  • Éld a saját életed, nincs szükséged mások szeretetére ahhoz, hogy boldog legyél. Elég erős vagy egyedül is, nincs szükséged egy férfira, hogy talpra állj, nem attól nyer értelmet az életed, hogy ott van melletted valaki vagy sem.
  • A szeretet a legfontosabb dolog a világon, és az önszeretet által hegyeket tudsz elmozdítani. Az összes probléma eltörpül abban a pillanatban, amikor elkezded elfogadni és szeretni magad.
  • Bizonyítsd be magadnak, hogy nem másoktól függ a boldogságod, lásd meg a vihar után a napot! Hidd el, hogy gyönyörű, szeretetreméltó és kiteljesedett tudsz lenni anélkül is, hogy valaki megerősítésére kellene várnod! Határozd el még ma, hogy boldog leszel!

Mit gondolsz erről? Szavazz!

Szerző: Emma

Szia, Emma vagyok a Nők Országának a szerkesztője. Örülök, hogy a cikkeimet olvasod, bízom benne, hogy minden egyes szerzeménnyel valami pluszt tudok hozzátenni a mindennapjaidhoz. Amennyiben tetszett a cikkem, oszd meg a közösségi hálózaton is, hogy mások is értesüljenek róla. További szép napot kívánok!

hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Loading…

Loading…

0

Kovászos uborka, sárgarépával és hagymával

Hátborzongató mit feltételeznek Gesztesi Károly halálával kapcsolatosan