in

Magyarországi időjárás figyelmeztetés: nincs visszaút, akár 35 fokkal lesz melegebb, mint tavaly!

A globális felmelegedés legborzalmasabb hatásaival fogunk szembesülni idén – állítják meteorológusok és klímakutatók egyöntetűen…

A magyarországi időjárás redkíüvli mérétkben produkált igen nagy szélsőségeket az elmúlt években.

Sőt, ami azt illeti, a megfigyelések alapján ezek a szélsőségek egyre cska fokozódtak.

A mérleg elkezdett egyre inkább kilengeni mindkét irányba. Ez pedig az elkövetkező 5 évben katasztrofális helyzetet idézhet elő az egész bolygón.

Ezt nem fogja megúszni Magyarország sem – állítják sokan.

A hazai klímaszakértők is aggódnak, hogy mi várható években belül. Jelenleg ugyanis ott tartunk, hogy már 2 napra előre nem lehet normálisan és nagy bizonyossággal megjósolni az időjárást, mivel a felborult éghajlat teljesen kiszámíthatatlan.

Annyi bizonyos, hogy a globális szintű felmelegedés tovább folytatódik.

2019 nyara pedig a legmelegebb lesz az elmúlt évtizedek sorában…

Sok napsütéssel érkezik a nyár. A tavasz szinte átmenet nélkül vált nyárba. Az év első napjain, amikor már hosszabb a nappali, mint a sötét órák száma, igazi tavaszi idő lesz: 16-20 fok, eső nem várható, szél is alig. Estére 3-9 fokra hűl le a levegő

– írta a Met.hu.

Kifejezetten kirándulós idő várható az elkövetkező hétvégéken.

Aztán a nyáron majd beköszönt egy igazi nagy, heteken át tartó hőhullám a legtöbb “várakozás” szerint.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat arra is figyelmeztet, hogy helyenként éjszaka talaj menti fagyok is lehetnek – akár -4 fokosak is –, úgyhogy a muskátlit egyelőre ne ültessük ki, már ha megfordult ilyesmi a fejünkben.

Tavaly ilyenkor nem volt ám ilyen virágos a helyzet.

Nyírlugoson -15,2 fokot mértek, ami alátámasztja Donald Trump állítását azzal kapcsolatban, hogy a globális felmelegedés nem létezik.

Sokak szerint idén is minden korábbi melegrekord meg fog dőlni, a világ és így Magyarország is tovább robog a globális klímaváltozási rémálom felé…

Mit gondolsz erről? Szavazz!

Szerző: Emma

Szia, Emma vagyok a Nők Országának a szerkesztője. Örülök, hogy a cikkeimet olvasod, bízom benne, hogy minden egyes szerzeménnyel valami pluszt tudok hozzátenni a mindennapjaidhoz. Amennyiben tetszett a cikkem, oszd meg a közösségi hálózaton is, hogy mások is értesüljenek róla. További szép napot kívánok!

Tavaszi szépségturmix: ezt idd, hogy szép és energiával telt legyen a bőröd!

A személyiségtípusok jellemzése a kelta horoszkóp alapján: tudd meg, milyen vagy valójában!