in

Melyik természeti elem vagy? A horoszkópod megmondja!

Nem csak ezt, de az alapvető személyiségedet is meghatározza az, hogy mikor születtél. nagyon pontos elemzés, sokak magukra fognak ismerni!

A személyiségedet is meghatározza az, hogy föld, víz, tűz vagy levegő típusú vagy.

Mind a négy elemnek megvannak a maga előnyei és hátrányai is.

Föld:

praktikus Ezek általában a bikák, a szűzek és a bakok. Erősek és megbízhatóak, praktikusan és logikusan gondolkoznak. Imádnak tanulni és tapasztalni, kíváncsiak az egész világra. Igazi közösségi emberek a föld típusúak, imádják a családot és a barátaikat, az összejöveteleket. A földek szeretnek lustálkodni és túlzásba viszik az idegeskedést.

Levegő:

logikus Az ikrek, mérleg és vízöntő csillagjegyűek a levegő típusba tartoznak. Ők folyton mozgásban vannak, csakúgy, mint a szél. A levegő típusúak remekül tudnak egyszerre több tevékenységet végezni és koncentrálni. Sokkal jobban átlátják a dolgokat, mint a többi három elemből felépülő társaik. Sajnos néha önzők és őszintétlenek lehetnek.

Tűz:

erős A tűz típusba az oroszlánok, a nyilasok és a kosok tartoznak bele. Ezek az emberek szenvedélyesek, szívélyesek és született vezetők. Kivételes ösztöneik és belső hangjuk van. Rossz tulajdonságuk, hogy gyorsan dühbe gurulnak.

Víz:

érzelmes (rák, skorpió, halak) Ők a skorpió, a rák és a halak csillagjegyűek. A vizeknek folyton hullámoznak az érzelmei, így kicsit hisztisnek tűnhetnek néha. Ők a legjobb hallgatóközönség, megértőek és empatikusak. Mindenkinek képesek megbocsátani.

Mit gondolsz erről? Szavazz!

Szerző: Emma

Szia, Emma vagyok a Nők Országának a szerkesztője. Örülök, hogy a cikkeimet olvasod, bízom benne, hogy minden egyes szerzeménnyel valami pluszt tudok hozzátenni a mindennapjaidhoz. Amennyiben tetszett a cikkem, oszd meg a közösségi hálózaton is, hogy mások is értesüljenek róla. További szép napot kívánok!

Jótékony hatású lábáztatás: már a régi öregek is erre esküdtek!

Különleges trükk: ezzel több hétig nem rakódik le a por az otthonodban!