in

Mérőóra átverések? Vigyázz, korábban már előfordult, még a tévé is foglalkozott vele!

Nem hinnénk, hogy szervezetten is történnének hasonlók, de néhány egyedi eset igazán felháborító dologra világít rá!

Mi lehet az igazság az ügy mögött amit a Hír TV is leadott? Mi van, ha azóta is csinálják?

Egy meglehetősen érdekes történet kering a neten.

Hozzá kell tenni, hogy maga a híradórészlet nem mai már, ennek ellenére azt lehet tudni, hogy még most is léteznek hasonló esetek legalábbis többen ezt állítják.

Hogy mi igaz ebből, és mi nem, azt nem lehet tudni, nem tudunk mi sem pálcát törni a Tigáz felett.

Előfordulhat az is, hogy valójában csak néhány dolgozó aljas átverési kísérlete az egész, hogy így tegyenek szert egy kis extra pénzre, az kevésbé valószínű, hogy szervezetten folyna a dolog, de az ördög sohasem alszik.

Mi ez az egész egyébként?

Rejtett kamerára vették: hogyan mágnesezte meg a Tigáz dolgozója a gázórát és karcolta azt meg, amíg a tulaj kávét készített neki! Rengeteg család járt hasonlóképp!

Egyre több olyan esetről hallani, hogy magyar családok megdöbbenve kapnak akár fél millió forintos csekket gázszolgáltatójuktól azért, mert a Tigáznál azt állították, hogy mágnesezett az óra, azaz lopták a gázt.

Az eset a z eredeti hír  íróját is személyesen érintette, ugyanis tisztában volt azzal, hogy semmilyen csalást nem követett el, de mégis azt állított szolgáltatója, hogy manipulálta az óráját.

Úgy tűnik kiderült miért is lehet ez.

Tekintsétek meg az lenti videót és arra kérünk titeket, hogy vonjátok le a konzekvenciákat, ls ha tudtok hasonló esetről, akkor feltétlen írjatok nekünk itt, vagy kommentben, vagy vegyétek fel velünk a kapcsolatot.

Mit gondolsz erről? Szavazz!

Szerző: Emma

Szia, Emma vagyok a Nők Országának a szerkesztője. Örülök, hogy a cikkeimet olvasod, bízom benne, hogy minden egyes szerzeménnyel valami pluszt tudok hozzátenni a mindennapjaidhoz. Amennyiben tetszett a cikkem, oszd meg a közösségi hálózaton is, hogy mások is értesüljenek róla. További szép napot kívánok!

Mosógépszerelő elárulta a titkot: ha ezt mindenki megcsinálná a mosógépével, nem romlanának el!

Vége a kövérségnek: sikerült kikapcsolni a gént, ami az elhízásért felel